Ik ben tevreden over mijn behandeling

Ik word altijd vriendelijk en deskundig behandeld.

Heel fijn, snel en goed geholpen

Heel fijn dat ik zo snel terecht kon. En dat er geen onnodige behandelingen zijn gedaan.

Grote schoonmaak

Grondige reiniging (tandsteen en aanslag)

Zeer goeie ervaring

Vanaf de afspraken( balie) en behandelingen( Orson) prothese, en iedereen heel vriendelijk, en weten wat ze doen door goeie uitleg Aanbeveling behalve afstand en belgie vrienden

Heel net centrum voor mondzorg.

Al lang ben ik onder behandeling bij de tandarts Eijsbouts toe hij nog zijn praktijk had bij zijn woonhuis. Nooit heb ik de behoefte gevoeld te wisselen van tandarts.

Ontspannen

Geen wachtijd In alle rust heeft de mondhygenist / paradontoloog mijn gebit gereinigd

Top!

Ik vindt mij tandarts echt super fijn,. Je weet bij hem gewoon dat het niet pijn gaat doen. Ze maken tijd voor je als je pijn hebt. Kortom Ik vindt het een super fijne tandarts.

Geen

Erg tevreden

Landman is een fijne en erg goede tandarts.

Goede snelle service

Mijn kies was afgebroken,ik kon meteen dezelfde dag komen. Fijne Tandarts.

Vulling voortand vervangen. prima! Netjes gemaakt.

Prima tandarts!

Snel en goed geholpen met kundig advies

Aardige vakkundige mondhygiënist en tandarts

Zie boven

Professionele behandelaar

In het verleden zijn er een aantal communicatie problemen geweest. Vanaf het moment dat mevr aberhams mijn tandarts is geworden ben ik tevreden.

Professionele en vriendelijke behandeling

Deskundig

Prettig, vakkundig en vriendelijk geholpen.

fijne klantvriendelijke praktijk

Centrum mondzorg is een fijne klantvriendelijke praktijk, die alle tijd voor je neemt en duidelijk uitlegt wat ze gaan doen

snel en goed geholpen

Op maandag gebeld ivm vreselijke kiespijn. Op woensdag verholpen.

Mooi op tijd, zorgvuldig behandeld.

Had een afspraak maar werd de dag daarvoor opgebeld dat de mondhygiëniste ziek was. Kon gelukkig de week daarna al een nieuwe afspraak maken. Die is verlopen als boven beschreven.

Hele fijne prettige praktijk

Hoewel ik al lang niet meer in de directe omgeving van Waalre woon, blijf ik naar deze praktijk gaan. Ik word hier altijd heel goed en vriendelijk geholpen dus vind het geen probleem hier een half uur voor te moeten rijden. Vriendelijke en kundige tandarts en assistenten.

Ronald kent zijn cliënten en is zeer betrokken en deskundig

Een tandarts die luistert, geruststelt en weet wie er in de stoel zit.

erg goed- prettig welkom en behandeling prima

erg welkom- wordt continue gevraagd of het nog gaat - goede uitleg en komt zeer bekwaam over - goed gevoel bij

prima geholpen, helaas niet verholpen, weet niet goed wat ik moet.

prima ontvangen en geholpen, helaas niet goed verholpen (ook mijn schuld) Tob nog even door.

Snel

Afspraak op tijd. Probleem bij controle werd meteen opgelost

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.