Professioneel handelen en bruikbaar advies

Vakkundig met een persoonlijke toon .

Fijn met gebroken tand geholpen

De tandarts vertelde tijdens de behandeling steeds wat ze deed of ging doen. Dit vond ik heel positief.

vakkundig

Vakkundig

Geweldig team, altijd vriendelijk en zorgzaam

Ik heb door mijn bloeddruk pillen heel snel blauwe plekken, daar houden ze daar altijd rekening mee, zodat ik toch weer fatsoenlijk naar buiten kan. Ik ben daar heel blij mee.

Super fijn en snel geholpen

Doorgaans uitstekend

Slechts een enkele keer klopt de coördinatie tussen secretariaat en specialisten of lab. niet

Weer een fijne bezoek

Ik kan vroeg in de ochtend terecht en dit is heel praktisch voor mij. Ze werken super netjes en geven altijd belangrijke adviezen.

Onpersoonlijke communicatie

Ik vond de communicatie erg onpersoonlijk en gehaast overkomen. Bij het maken van een nieuwe afspraak werd er niet klantvriendelijk gecommuniceerd.

Goede behandelingen

Goede ontvangst en goede verzorging en behandeling.

Bij problemen snel geholpen !!

Goede en snelle behandeling bij problemen met mijn gebit !!

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

heel fijn geholpen...vriendelijk ..goede uitleg

heel fijn geholpen.

Deskundigheid en vriendelijke ontvangst

Geen wachtlijst en snel terechtgekund i.v.m. probleem (ontsteking).

Uitstekende behandeling

Ondanks dat mijn afspraak bijna een half uur te laat begon, kan een keer gebeuren,. ben ik zeer tevreden

Goed en weer goed hersteld.

Prima.

Kwaliteit prima, wachttijd altijd veel te lang

Prima tandarts, maar op welk moment van de dag ik ook een afspraak maar, de wachttijd is altijd veel te lang. (Min 20 min). Misschien iets minder strak plannen.

vertrouwd, vriendelijk en kundig

geruststellend dat alles onder controle is en er actie volgt indien dit nodig zou zijn

Vriendelijk

perfect zeer klantvriendelijk

meer dan prima

Vriendelijk

Duidelijke uitleg en goed advies

Efficiënt

Gezien de drukte staat de praktijk, mijns inziens, goed aangeschreven. Het enige wat ik een minpunt vind is de staat van de wachtruimte. Doet toch wat sleets aan. Verder zeer tevreden

Prima.

Goede ontvangst en behandeling.

Ik ben tevreden over mijn behandeling

Ik word altijd vriendelijk en deskundig behandeld.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.