Gewoon goed!

Vriendelijk, rustig, tandarts nam de tijd. Goed advies, niet opdringerig.

top

Tandarts Markelbach en Cris zijn assistente waren super lief en hebben vakwerk geleverd.

Prettig en snel geholpen

Zoals gezegd, prettig en vakkundig geholpen enorm nog binnen 48 uur. Het bovengebit frame zit perfect.

Weer uitstekend behandeld

Heb regelmatig wat aan mijn gebit maar dit wordt iedere keer perfect gemaakt door tandarts Hendrickx zodat ik geen problemen krijg.

Zoals altijd weer fijn geholpen

Fijne tandarts, altijd aandacht voor de patiënt, alleen jammer dat hij binnen afzienbare tijd van zijn welverdiende pensioen wil gaan genieten.

Prettige intake gehad

Alleen intake gehad, deze als goed ervaren!

Geen toevoegingen

Ik was best gespannen voor de behandeling. De tandarts (helaas zijn naam vergeten) stelde mij op m’n gemak, legde alles goed uit, Verdoofde extra omdat dat voor mij beter was. Al met al zeer tevreden en de napijn valt ook mee.

prettig en vakkundig geholpen

Altijd vriendelijke ontvangst bij de balie, de dames denken mee als je je afspraak moet verzetten. En prettige vakkundige behandeling en uitleg door dr Hendrickx. Alle lof voor het team

Fijn geholpen, maar geen garantie gehad

De opnieuw vastgezette kroon ligt er al weer van af

Vriendelijk, efficiënt en vakkundig.

Vervanging van prothese omdat deze na 11 jaar aan vervanging toe was. Gedaan door Orson Altenstad. In 5 sessies is mijn gebit op professionele en ontspannende wijze vervangen. Tot nu toe geheel pijnloos en gebit past perfect. Bedankt.

GOED

Assistente en tandarts vriendelijk en belangstellend

Prettige ontvangst, korte wachttijd en kordate behandeling.

Ik kwam voor een controle, ik had zelf de afspraak met een week verschoven. Ik was 10 min van te voren aanwezig en na 5 min binnen geroepen. Ik werd vriendelijk geholpen er was tijd voor een vraag en antwoord en binnen 15 min stond ik weer buiten.

De beste tandarts die er is

Snel geholpen

Mijn prothese was middendoor en ‘s morgens gebracht en ‘s middags al gereed

Netjes en goed behandeld

snel en kundig geholpen

na afbreken stukje kies kon ik binnen 2 uur terecht en werd goed geholpen

behandeling en omgangsvormen met patiënten is prima in orde, hoor!

behandeling en omgangsvormen met patiënten is prima in orde, hoor!

Super professioneel en zorgzaam

Duidelijke uitleg, empathisch, zorgvuldig, zorgzaam, zeer professioneel, ik kon snel terecht, er was aandacht voor mijn zorgen/angsten mbt de wortelkanaalbehandeling

Ik voel me altijd heel vriendelijk aangesproken en zorgzaam behandeld.

Bij binnenkomst wordt ik altijd vriendelijk toegesproken door de dames aan de balie. Alle geduld om een afspraak te maken die goed uit komt. Tandarts assistente maar vooral tandarts is zorgzaam ivm mijn angst en heel zorgvuldig met behandeling. Ga ik altijd weer blij en zonder pijn naar huis.

Prima, vakkundig, vriendelijk, meedenkend

Tevreden over de behandeling

Ivm de vele tandartsen en tandarts assistente gaan wij overstappen naar een kleinschaligere tandartspraktijk

super

goed en snel geholpen

Deskundig personeel die uitstekende kwaliteit leveren

Goed geholpen door de receptie, makkelijk afspraak in te plannen Afspraak bij de tandarts is uitstekend, deskundig personeel die je goed advies geven en de tijd nemen om te bespreken als er iets aangetroffen is in het gebit. Absoluut een aanrader

Zeer goede en belangstellende behandeling

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.