Gewoon zoals het hoort

De zorg, die uitgevoerd is, was heel goed. Dank aan de heer F. Hendrikx

Op dinsdag 2 mei 2023 zou ik een controle onderzoek hebben van mijn gebit. Ik had het vermoeden dat er of een stukje van mijn tand was afgebroken, of een vulling was losgeraakt en/ of kwijt was. Terwijl ik zat te wachten werd een bezoeker gevraagd om even te wachten op een korte controle. Ja, meestal heb ik geen klachten. De patiënt was akkoord en ik ging voor; ver voor de afgesproken tijd. Ik was dus heel blij met deze creatieve aanpassing. Zeer snel en efficiënt gecontroleerd te worden , is in de moderne tijd heel bijzonder. Maar het probleempje in mijn gebit, werd meteen opgemerkt. Het moest zo snel mogelijk hersteld worden. Zelfs bij deze zeer snelle ingreep, heeft de tandarts meegedacht bij het maken van de vervolgafspraak.

Heel prettig en vakkundig geholpen door mijn tandarts.

Ik ben heel tevreden over hoe ik door mijn tandarts behandeld ben. Hij hield heel goed rekening met mijn nek-problemen die ik door de reuma ervaar. Mijn probleem met de kies was in korte tijd hersteld.

Altijd gezellig

Gezellig babbelen met iedereen...dus is geen gewoonlijk tandarts...

Goede uitleg. Nemen de tijd voor vragen. Denken mee en zijn behulpzaam, ook aan de balie.

vriendelijk personeel die de tijd nemen en op goede wijze uitleg en tips geven

vriendelijk personeel (zowel aan de balie als mondhygienist als tandarts met de assistenten) proberen de behandeling goed uit te leggen nemen de tijd geven advies

Goed geholpen door aardige mensen.

Prettige ontvangst, goed geholpen door aardige mensen

zeer tevreden

prettige benadering zeer zorgvuldige behandeling

zeer aardig en correct

zeer goed en vriendelijk joke

Altijd goed

Mijn halve leven al met Ronald Mackenbach als tandarts. Top.

Klasse

Allemaal attent en vriendelijk , ook geduldig .

Lieve Mondhygiënist en zeer kundig en vriendelijk

Prima zorg

Goede behandeling, uitleg wat gaat gebeuren, ruime tijd uitgetrokken voor mijn behandeling.

Hele kundige mensen en heel vriendelijk

Ronald Mackenbach is een hele kundige en supervriendelijke man, die je heel erg op je gemak stelt zodat je gewoon je angst vergeet

vriendelijk en zeer behulpzaam

Zij was zeer vriendelijk en snel in het handelen. Deze tandarts (en haar assistente) wil ik wel altijd.

prettige en zeer bekwame behandelingen.

fijn altijd dat je een dag van tevoren een herinnering via de mail krijgt van je afspraak. Snelle en vriendelijke handeling bij de receptie. Er heerst rust en het behandelcentrum straalt hiermee ook haar bekwaam-en kundigheid uit. tip: wellicht mogelijk dat de mondhygienist ook een afspraak bij de tandarts maakt als blijkt dat er wat "rammelt" aan het gebit.

Zeer correct personeel

Zeer correct en behulpzaam personeel. Hele fijne mondhygiëniste, zeer correct, aardig, werkt heel prettig. Werkt ook fijn op tijd. Correcte tandarts, goede uitleg.

Kan niet beter

Heel snelle oplossing door tandarts Mackenbach. Superblij

Fijne tandarts

Fijne tandarts, stelt mij gerust. Weet wie/ hoe ik ben en speelt daar op in.

Wederom prima ervaring!

Mijn ervaring is wederom gewoon hartstikkke fijn, van het hele team (tandarts en assistente)! Natuurlijk is het niet fijn naar de tandarts te gaan, maar de wijze waarop zij dat doen, is echt top, dank je wel daarvoor (en sorry dat ik naar de tandarts gaan nog steeds angstig vindt, vooral respect naar jullie zoals jullie hiermee omgaan)

was goed verzorgd

bekend met wat er uit de andere tandartspraktijk is doorgegeven en daar goed op ingegaan werd. vriendelijk.

Prima vriendelijk

Prettig

Gewoon goed!

Vriendelijk, rustig, tandarts nam de tijd. Goed advies, niet opdringerig.

top

Tandarts Markelbach en Cris zijn assistente waren super lief en hebben vakwerk geleverd.

Prettig en snel geholpen

Zoals gezegd, prettig en vakkundig geholpen enorm nog binnen 48 uur. Het bovengebit frame zit perfect.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.