Ondanks mijn angst, was de behandeling goed gegaan

Goede en duidelijk uitleg en ze hield rekening met mijn angst voor de tandarts

Gewoon prima, profesioneel en vriendelijk

Gewoon prima, profesioneel en vriendelijk

Super behandeld. Heel professional . Heel aardig en de uitleg naar alle vragen dat ik had was zeer goed. Ook afspraak snel gemaakt voor de volgende behandeling. Ik ben tevreden.

Voor het specialisme moet je bij Mondzorg Waalre zijne

Altijd correct te woord gestaan door de dames van de receptie. De tandartsen en specialisme van mondzorg: uitstekend. De reisafstand begint me nu op te breken, vandaar dat ik terugga naar de tandarts in mijn eigen plaats. Dank voor de goede zorgen.

Snel en vriendelijk

Snel aan de beurt en een vriendelijke tandarts die vooraf even in het dossier kijkt. Dus ondanks dat ik regelmatig een nieuwe tandarts tref voelt het toch goed en professioneel.

Ben perfect en snel geholpen.

Gebit stuk, om 9 uur gebracht en om 16.25 opgehaald. Helemaal perfect!!!

Professioneel

Goede behandeling, duidelijk toelichting

Prettige ervaring.

Mevr.Sing is een fijne en rustige tandarts.

Vriendelijke behandeling.

Was meteen aan de beurt nadat ik me had gemeld bij de balie. De behandeling was vrijwel pijnloos verlopen.

Blij met mw Abrahams en Lindsey!

Kundig, professioneel, zorgzaam. Assistente vertelde steeds precies wat er gedaan werd. Ik vertrouw volledig en van harte op het oordeel van mw Abrahams en op wat zij doet.

Afspraak snel gemaakt, kon ook direct terecht en ben goed geholpen.

Goede service.

Zie boven

Mijn ervaring is zeer goed.

Ik was snel aan de beurt de monghygieniste Was vriendelijke en werkte zeer zorgvuldig

Tandarts Hendriks altijd vriendelijk en uitstekende ervaring,

Mondhygieniste eindelijk voor de tweede keer dezelfde dame. Dat gewissel dat vind ik absoluut een minpunt!

Word altijd goed geholpen

Goeie service

Reconstructie kies op verzoek

In overleg gekozen voor een reconstructie i.p.v. kroon. Zeer tevreden over het eindresultaat.

Telkens naar tevredenheid geholpen

Rustige tandarts, luisterd goed naar de wensen van de patiënt. Komen al sinds 1977 in deze praktijk, toen nog bij tandarts Eijsbouts

Snelle en vriendelijk geholpen

Fijne snelle en vriendelijk geholpen

kreeg goede info

Heel fijn

corret geholpen

zeer vriendelijk en behulzaam

Bij klachten van een ontsoken kies meteen gezocht of ik geholpen kon worden wat gelukt was maar loop nog steeds met pijn

Ik kon dezelfde dag dat ik belde terecht en snel en goed behandeld worden.

Zeer vriendelijke vrouwelijke assistente en tandarts. Ook de balie was zeer vriendelijk aan de telefoon en bij het aanmelden

Een hulpvaardig team met verstand van zaken en met individuele aandacht.

Ik voelde me vóór én tijdens de behandeling meteen op mijn gemak. Er werd (in mijn geval) van te voren een behandelplan gemaakt en ik ben uitermate blij met het eindresultaat. Ik kan en durf nu weer te lachen. Kortom een kundig team van mensen die er alles aan doen om een tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Mijn zoon wordt altijd goed geholpen en ze hebben geduld voor hem

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.