Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Geweldige mondhygiënist

Very attentive, op tijd and friendly

All in all good experience

deskundige behandeling

deskundige behandeling

Super fijne tandarts

Geweldig geholpen

Last van mijn implantaat, gezet door de heer Eijsbouts, 14 jaar geleden, zat los en was onstoken. Dinsdag gebeld naar Mondzorg, kon donderdag al terecht. Vakkundig geholpen door tanarts Abrahams. In een woord geweldig.

Kundig!

Ervaren tandarts.

Vriendelijk ontvangen en goede uitleg

Vriendelijke ontvangst en ook duidelijke uitleg over mondhygiëne.

ZEER GOED

GOED GEHOLPEN

Vakkundig en vriendelijk

Zoals altijd vriendelijk en erg goed geholpen!

Fijne behandeling, nauwelijks wachttijd

Kan alleen mijn rekening niet betalen omdat er steeds iets fout gaan. Zal waarschijnlijk aan mij liggen

Prettige sfeer

Groot bedrijf maar ontspannen sfeer.

Prima geholpen

Aardige zachtaardige tandarts. Fijn geholpen

Prettige en duidelijke endodontoloog.

Heel prettig gesprek en duidelijke uitleg.

Zeer correct en vakkundige behandeling

Vooraf uitleg over de behandeling, top! Zeer correcte endodontoloog. Zeer lange zit bij twee wortel kanaal behandelingen. Positief gevoel over de behandeling

Goede zorg door de tandarts en assistente

Ik vond de zorg van de tandarts en assistente adequaat en goed. De tandarts was zeer vriendelijk. Een tip, als je een patiënt/cliënt binnen haalt vanuit de wachtkamer , stel je even voor en loop samen met de patiënt naar de behandelkamer. Als je vervolgens binnen komt in een kamer met 3 personen weet ik in ieder geval niet wie wie is. Ik vond de houding van de assistente die je binnen haalde arrogant en niet patiënt vriendelijk, tevens deed dit af aan de vriendelijkheid van de tandarts en haar colllega.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Altijd word ik goed geholpen, vriendelijk en vakkundig

prima duidelijk en netjes

prima duidelijk en netjes

Ik mis de communicatie en uitleg

Aangezien ik ondeskundig ben omtrent implantaten mis ik de tekst en uitleg betreffende de behandelingen.

Prettig behandeld, zowel aan de balie als in de stoel.

Het is een beetje vreemd gegaan. Op maandag 19 juni heb ik bij de receptie een afspraak gemaakt voor maandag 26 juni om mijn implantaat te laten controleren. Toen ik me op de afgesproken tijd meldde, bleek dat ik niet in de agenda stond. Maar dat werd snel opgelost. Vrijwel direct werd ik geholpen. Na 10 minuten was ik klaar. Ik ging met een tevreden gevoel naar huis. Bedankt voor de prettige behandeling. Leuk detail: om 14.30 uur kreeg ik een herinneringsmail dat ik om 10.30 uur bij Quole werd verwacht voor controle. Groeten Roel de Ruiter

Top vakmensen

Voor de 1e keer bij mondzorg geweest vakmensen en vriendelijk

Tevreden

Professioneel en vriendelijkheid

Hele fijne ervaring

Goed geholpen, duidelijke uitleg over behandeling.

Vriendelijk en correct

Vriendelijk en correct

Zeer Zorgvuldige en kwalitatieve goede zorg.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.