.......

.......

Fijne praktijk

Controle bezoek

Was een kort bezoek.

snelle en nette afwikkeling.

Mijn afgebroken kies is snel en netjes afgehandeld bedankt daarvoor

Snel geholpen met als eindresultaat geen pijn meer

Na de opkomst van een acute pijn aan mijn kies werd ik binnen 2 dagen geholpen om de pijn te verhelpen, en binnnen 4 dagen werd het probleem definitief verholpen. Kundig en vriendelijk personeel.

Prima behandeling

Altijd erg tevreden!

Altijd een rustige, vriendelijke en grondige ervaring. Alles word goed onderzocht en behandeld. Zo lief ook voor onze zoon.

TOP

Wat een lieve meid in een woord een Topper! Wij hopen dat Yushavia altijd onze tandarts blijft nog nooit zo fijne gehad

geweldig

Goede service en echt vakwerk, ik heb weer een fantastisch kunstgebit.

Snel en efficiënt

Een e-mail ter herinnering, snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen. Tevreden dus.

mijn ervaring is goed en snel

Na contact goed en snel behandelt

Vakkundig geholpen

Vakkundig en prettig geholpen

Goed en vriendelijk

Beetje lang moeten wachten maar vriendelijke behandeling

Kundig, vriendelijk en informatief

Zowel de tandhygieniste als de tandarts zijn naar mijn gevoel kundig vriendelijk en informatief.

Gewoon super goed!!!!!!

Word altijd super goed ontvangen en geholpen.

Goed en vriendelijk

Goede service en nazorg

Na het vakkundig plaatsen van implantaten - bij mij enkele jaren geleden - wordt je eenmaal per jaar uitgenodigd voor een inspectie of alles nog goed op zijn plaats zit, en er geen bijzonderheden gezien worden. Een soort APK voor je gebitsfuncties. Reken eens uit hoe vaak je kaken automatisch op een dag open en dicht gaan, en je zult beseffen dat een controlebeurtje dus geen overbodige luxe is.

Prima tandarts die tijd voor je neemt

Ik spreek voor tandarts Landman. Er werken namelijk meer tandartsen in deze praktijk.

Een goede ervaring.

Ik ben altijd nerveus voor een bezoek aan de tandarts, maar ben heel goed geholpen, en heb uitgebreide tekst en uitleg gekregen. Een fijne tandarts (Iris) en assistente!

Tevreden klant.

Ik ben tevreden over de manier van behandeling, contact via telefoon, receptie en mondhygieniste.

Prima behandeling

Mondhygiënist legt alles goed uit, is vriendelijk. Tandarts is vriendelijk en zorgvuldig.

Afspraak om 14.15 uur. Aan de beurt om 14.30 uur

Behandeling prima.

Goede behandeling zowel mondhygiëniste als tandarts. Nu even afwachten hoeveel minuten berekend worden bij de mondhygiëniste (behandeling was bijna 20 minuten). Bij de tandarts was ik binnen 5 minuten klaar.

Fijne praktijk

Word altijd goed geholpen. Vriendelijk aan de balie en mijn mondhygiëniste us een top dame

slecht

ik had een afspraak om 16.05 uur maar werdt pas om 16,45 geholpen omdat ze me in plaats van een aanmelding te doen hebben ze me afgemeld terwijl ik nog niet geholpen was en toen ik klaar was kon ik er niet meer uit omdat de deuren gesloten waren

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.