Goede ervaring in het algemeen.

Het trekken van mijn tanden en kiezen was een redelijke krachtsinspanning voor een niet al te grote vrouwelijke tandarts. De diepe gaten na afloop hadden een jaar nodig alvorens kon worden gehapt voor een definitief gebit. De technicus genaamd Orson is een kei in zijn vak en heeft mij geholpen bij het happen waar ik tegenop zag. Mede dankzij hem heb ik een mooi voorlopig kunstgebit en wacht ik op het definitieve kunstgebit.

Goed geholpen en vriendelijk geholpen

Zeer tevreden over alles

Zie volgend veld

Zoals altijd heel goed behandeld.

Echte zorg voor de patiënt.

Meedenkend, meelevend en oplossingsgerichte tandheelkundige zorg verlenen. Mevrouw Abrahams is een integer persoon die je voor en tijdens de behandeling gerust stelt en doorgaat tot ze de juiste passende oplossing heeft gevonden .

Prettige ervaring

Zeer vriendelijk ontvangen aan de balie gevolgd door een kundige en eveneens vriendelijke behandeling door tandarts mevrouw Sing.

Perfekt

Niet alleen op sympathieke en vriendelijke maar ook nog op professionele wijze werd mijn gebit grondig nagezien en schoongemaakt, voor mij in zijn totaliteit perfect.

Aardige mensen

Wordt altijd heel goed geholpen heel vriendelijke mensen

Ingreep succesvol

Ingreep was na het plaatsen van de implantaten goed verlopen,alleen toen deze afspraak gemaakt werd moest ik ook gelijk naar een Tandtechnieker. Nu was dit niet mogelijk want die hebben allebei vakantie waardoor ik nu bij een tandarts terecht kwam. Ze heeft het zo goed mogelijk verholpen maar niet ideaal. Dus volgende keer graag beter op elkaar afstemmen aub verder wel tevreden

Het is mij goed bevallen

Er werd alles rustig en duidelijk uitgelegd

Snel terecht en goed geholpen na afbreken stuk tand.

Na het afbreken van een stuk hoektand kon ik al zeer snel terecht om dit op te lossen. Door de tandarts goed geholpen en werd probleem goed en vakkundig hersteld.

uitstekend!

ik ben heel goed geholpen, TOP!

Prima, mooi op tijd ,rustig doorgewerkt.

Ben al meer dan 25 jaar cliënt. Nog steeds tevreden.

Prima geholpen

Prima gehopen

ben zeer tevreden

nog steeds tevreden

behandeling was tot tevredenheid

de mondhygiëniste heeft het werk tot tevredenheid gedaan

fijne tandarts

kundige en prettige tandarts

Super ervaring

Hele fijne en deskundige tandarts. Top!

Na 13 jaar moest het !

Werd goed geholpen en gerust gesteld!

Zoals altijd goed geholpen en netjes behandeld. Vlug en kundig

Geweldig geholpen

Afgelopen week een behandeling gehad bij centrum mondzorg Waalre. Nu is de tandarts voor mij, evenals voor vele andere, niet mijn favoriete uitje. Maar bij Centrum Mondzorg Waalre ben ik al jarenlang een tevreden klant. Tandarts Landman heeft ook dit keer weer gezorgd voor een pijnloze en kundige behandeling. Ik ben 100% tevreden, met de complimenten en heel veel dank aan tandarts Landman en de assistente.

Zeer fijne mondhygieniste

Zeer fijne mondhygieniste maar mijn vorige hygienist deed wel wat meer maar deze hygieniste zegt dat er alles goed uitziet en dat geloof ik dan maar wel veel geld voor een onderzoek van 15 minuten

Goed.

Prima onderzoek.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.