Zeer duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt

Het begint bij de receptie, leuke en zeer vriendelijke ontvangst, dan even kort wachten en wordt je opgehaald door vriendelijke assistente waarna jezelf uiteenzet hoe je als nieuwe patiënt hier terecht komt. Dan volgt het onderzoek wat aangenaam is en achteraf wordt en een vervolg afspraak gemaakt. Dit alles gaat heel vlot. Een heus bedrijf waar naar mijn gevoel leuk voor de patiënt is.

Weer ontzettend fijn geholpen door mondhygiënist. Neemt rustig de tijd.

De ervaring is prima.

De ervaring is prima. De naam van de tandarts weet ik niet. Een jonge dame met een buitenlandse naam.

Prima en top behandeld Balen dat hij weg gaat

Geweldige tandartszorg

Al jaren laat ik mijn implantaten verzorgen door Rafi. Hij stelt je gerust, is zeer nauwkeurig en geeft je goede adviezen.

Prima en zeer vriendelijk

Goed, accuraat

Goed, accuraat

Prima!

Sinds ik onder behandeling ben door de hr. Orson, wil ik door niemand anders geholpen worden. Ik was nl. van plan om weg te gaan bij Mondzorg Waalre. Voorheen was ik niet tevreden.

GEWELDIG!!!

Wilde graag een nieuwe gebitsprothese hebben omdat de vorige nooit naar mijn zin is geweest! Was heel zenuwachtig. Orson Altenstad stelde me helemaal op mijn gemak! Had steeds alle geduld en begrip! Heeft al mijn wensen gehoord en de prothese volledig naar mijn zin gemaakt inclusief goede adviezen waar ik veel aan had. Het is heel mooi geworden en alles zat meteen helemaal goed!! Dus in 1 woord perfect!

vriendelijk

hele vriendelijke mensen, goede uitleg betreffende de behandeling, kortom ik ben ik tevreden

goed tot zeer goed

Ben zo snel buiten

Onpersoonlijk, ben terug gebeld. Zeer vriendelijke vrouw. Was fijn gesprek. Volgende keer beter

Vriendelijk en kundig

Ervaring m.b.t. de orthodontist is positief. De assistenten zijn allemaal ontzettend aardig en maken een gezellig praatje, maar leggen ondertussen ook goed uit wat ze doen, waarom ze dat doen en wat je mag verwachten. Wachttijden zijn meestal niet heel lang, locatie ziet er prima uit.

Behandeling rustig en goed

Tevreden over haar behandeling. Maar ik vind het zeker níet prettig om door de mondhygiëniste op een dwingende manier aangesproken te worden. Alsof er tegen een kind gesproken wordt.

met mijn tandarts heel goed.

ik hoop dat er een goede die net zo vriendelijk is als hij. En niet eentje die meteen dingen gaat zeggen van iets dat er al jaren heeft gezeten en nu ineens weg moet.

prima duidelijkheid goede ontvangst ed

Goede ontvangst en dito behandeling.

Ik ben al een aantal jaar cliënt bij deze praktijk. Wat opvalt is dat ik altijd vriendelijk ontvangen ben geweest. De deskundigheid en de manier waarop ik behandeld ben en nog, geeft mij méér dan voldoende vertrouwen om bij deze praktijk te blijven.

Vriendelijke

Zijn rustig en als pijn doet stoppen ze even

Goed en snel dooorverwezen

Positief

Ik ben ruim op tijd en verwacht van de behandelaar hetzelfde, zeker als eerst patient van de dag

De mondhygieniste kwam aanrijden ná het tijdstip van mijn afspraak, op haar gemak kwam ze aanlopen in de praktijk en deed haar voorbereidingen voor de eerste patiënt; ik . Ze liep -door te laat te komen -een kwartier uit waardoor ik mijn afspraak met mn tandarts miste en dus moest wachten. Bovendien is ze niet erg vriendelijk.

Ik had enorme kiespijn en kon meteen terecht

Heel goed geholpen

Eerst afspraak bij mondhygieniste en aansluitend controle door tandarts..

Uitstekende en snelle service van mondhygiëniste en tandarts

Vrijwel direct na aanmelden bij de balie werd ik geroepen door de vriendelijke mondhygiëniste, die haar werkzaamheden adequaat uitvoerde. Na een paar minuten in de wachtkamer kon ik al bij de tandarts terecht. Een goede service.

Heel vriendelijk personeel.

Hele fijne omgeving.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.