Kundigheid top

Zeer professioneel en heel vriendelijke rustige benadering !!!

Vriendelijk , deskundig, gewoon fantastisch

Eerst bij de mondhygiëniste, daarna bij de tandarts , even op controle. Even 2 uurtjes rijden vanuit Enkhuizen , maar heb dat er wel voor over . Groetjes

Helaas niet opgelost waar ik voor kwam

Ik heb kiespijn, maar konden niet vinden waar het vandaan kwam, met het resultaat dat ik nu met ergere kiespijn terug moet

Netjes geholpen

Uitstekend.

Luistert naar de klacht en voert vervolgens de behandeling uit die nodig is. Bij vragen alle tijd om daar een goed en duidelijk antwoord op te geven.

Hele fijne kliniek

Rustige en zeer vriendelijke mensen, stellen je meteen op je gemak, heb het als zeer positief ervaren.

Houd goed rekening met de patiënt

Een aantal maanden geleden hebben ze 6 implantaten in mijn bovenkaak gezet. Ik was zeer bang voor de pijn tijdens het plaatsen van de verdovende spuiten. Hebben dit in overleg gedoceerd gedaan, dit werkte voor mij perfect. Na de benodigde tijd voor het herstellen van de kaak en geplaatste implantaten,bis er een nette goed passende prothese geplaatst Ik kan nu weer alles eten, zonder enige speling van mijn gebit. ( Heb nu boven en beneden implantaten)

Xx

All good but (1) should have english emails option as well and book dentist and cleaning in the same day ( even with 7 months in advance) is challenging, this needs to improve ( 7 months should be possible , agree?) thx marta

Goede ervaring maar te weinig informatie over belangrijke behandeling.

Ik vind de tandarts Binder een top tandarts. Maar de communicatie is echt niet ok. En met een implantaat is dat best vervelend. Al voor de 2e kerr dat bij een afspraak heel wat anders gedaan wordt dan vooraf gezegd. Ook te weinig informatie wat je wel of niet mag doen na behandeling. Dit is mij al paar x overkomen. Misschien handig om een A4 te hebben waar àlles gewoon stap voor stap vermeldt wordt. Dit heb ik al eerder aangegeven. Dan hoef ik t niet op internet op te zoeken. Verder superblij met tandarts Binder. Daar gaat t niet om.

Vakkundige controle en afspraken fijn op tijd.

_

Aardig en topklasse professioneel

Beste onthodontie qua techniek en verstand van het vak. Dit gecombineerd met de enorme gastvrijheid van de orthodontisten en assistenten maakt dit de beste orthodontist van Brabant en misschien wel van Nederland

flexibel en professioneel

de afspraak die ik maakte om m'n kies te gaan behandelen heb ik op de dag van de afspraak (in overleg met de assistentie) om kunnen zetten naar een periodieke controle van 15min (ipv 30min), deze flexibiliteit is wat ik heb gewaardeerd aan mijn laatste bezoek, dank daarvoor!

Good results and friendly personnel

Good results and friendly personnel, very good communication with patient, always getting very good explanation of what / why is done. Treatment with care, answers for every question / doubt.

goed geholpen

Een abces in mijn mond dezelfde dag nog geholpen en probleem opgelost. Mijn eigen tandarts was op vakantie, maar ben snel geholpen door een buitenlandse dame, ik ben haar naam helaas vergeten.

Vriendelijk accuraat

Vriendelijk deskundig

Empathisch en professioneel!

Tot volle tevredenheid. Zorgvuldige behandeling.

Super zorgvuldige behandeling!

Kun je je op je gemak voelen bij ‘n tandarts ? Vast en zeker en voor de volle 100% bij mondzorg Waalre ! Vakkundige artsen en assistenten die je als patiënt op je gemak stellen, de behandeling toelichten, zorgvuldig en geconcentreerd werken en aandacht voor de patiënt blijven houden. In een woord SUPER!

Zoals altijd goede uitleg en betrokkenheid met patientbeleving!

Zie boven staande tekst

Had een spoedafspraak gemaakt. Kon al heel snel terecht, wat echt super was. Dank hiervoor. Helaas was mijn eigen tandarts er niet, wat extra spanning gaf. Maar de vervangende tandarts was echt helemaal top. Goed en met veel zorg en begrip ben ik geholpen. Zeer tevreden de praktijk verlaten.

Professioneel

Zoeken naar de beste oplossing voor de patiënt , met nieuwe technologieën … soms nog wat zoeken

Fijn met aandacht

Ik kom nog steeds ook al ben ik nog angstig

Prima,

Prima en info duidelijk. Alleen had ik gedacht, dat ik meteen behandeld zou worden, maar het werd een vervolgafspraak.ook prima hoor.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.