Prettig

Ik ben geen makkelijk patiënt maar verder een Prettig en vertrouwd ervaring

Vakkundig en adequaat

Kundige behandeling en afspraken worden goed nagekomen. Goede uitleg van behandeling.

snelle planning bij ongelukje

planning was snel gemaakt nadat ik ongelukje had gehad, ook lukte het om nog sneller te kunnen komen na uitval van een andere patiënt. behandeling ging vlot en gemakkelijk. Helaas geen tijd mee voor extra controle nu ik er toch was dus daarvoor terugkom planning gemaakt. Wat kan beter: eerst rekening versturen en dan pas de evaluatie, krijg je eerlijker beeld

perfect

vriendelijk..goede uitleg..

Heel tevreden

Fijne receptie medewerkers, goede aandacht aan patiënten, ben zeer tevreden

Tevreden

Tevreden over de tandarts, zeer kundig. Maar wij moeten altijd lang wachten voordat we aan de beurt zijn. Daarnaast is de wachttijd voor het 'snel' maken van een gaatje lang.

Klantvriendelijk, vakkundig uitermate correct.

Ik ben behandeld door Named maar zij staat niet in de lijst. !! Zij is zeer zorgvuldig en uitermate vriendelijk tijdens de behandeling en daarom wil ik (ook als ze mogelijk gaat studeren) door haar behandeld blijven

Communicatie koud, afstandelijk, weinig meedenkend/informatief

Implantaat los vanwege afnemend bot door ontsteking in bot (volgens implantoloog 10 mm. Doorverwezen naar kaakchirurgie ziekenhuis echter bij vraag om spoedverwijzing uit te schrijven is hieraan geen gehoor gegeven door implantoloog. Vervolgens bestaat er in het ziekenhuis 1-2 maanden planningdoorloop. De voor mij grote zorgen tot verergering van de huidige situatie zijn hiermee alleen maar toegenomen. Mijn verwachting van CMW was toch wel wat meer betrokkenheid.

goede uitleg wat er gaat gebeuren

goede uitleg over de behandeling

Heel goed

Tijdig bericht dat de afspraak wat later was. goede behandeling .Duidelijk wat er de volgende keer dient te gebeuren. Prettig contact. De behandelaarster was een dame Namet,,staatniet op het lijstje.

Super fijne ontvangst

Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld bij een tandarts.

Mijn afspraak liep meer dan 40 min uit.

De receptioniste komt niet melden dat de afspraak uitloopt. Onze afspraak is overgenomen door een andere tandarts. De afspraken lopen helaas nooit op schema. Er zaten meerder mensen te klagen in de wachtruimte. Het ligt niet aan de tandarts. Dit is een aardige man, maar aan het informeren van de patiënten.

60 min uitloop

Uitloop van 60 min van onze eigen tandarts waar we niet van op de hoogte werden gesteld. Uiteindelijk na 30+ min bij andere tandarts terecht gekund. Volgende keer vermijd ik de tijden in de middag.

Goede service. Jammer dat je ieder half jaar weer een nieuwe tandarts hebt omdat de andere weer weg is?!

Tandarts controleert goed

Enige aandachtspunt is dat ik laatste keren meer dan een half uur moest wachten voordat ik geholpen werd. Verder ben ik erg tevreden over tandarts Hendrickx

Snel en goed geholpen door een kundige tandarts

Ben al jaren bij tandarts Hendrickx. Hij is ervaren en helpt mij altijd uitstekend.

Perfecte uitleg

Super !

zeer goed

tandarts van Wieringen kwam meteen over als zeer bekwaam, en in korte tijd controle uitgevoerd. verder ben ik vanuit het verleden niet zo enthousiast over jullie. slechte ervaring met de vervangen van Mackenbach, en diverse malen afzegging van gemaakte afspraken gehad, waarna het bijna onmogelijk is om jullie telefonisch te bereiken.

Voel me er veilig.

Ik vind het altijd doet en de tandarts te gaan. Maar Ze zijn zo kundig en goed dat ik er vol vertrouwen heen ga. Hoe pijnlijk en spannend soms ook, daarna heel erg happy!

Prima zoals al jaren

Zoals altijd geholpen door wolfgang en zoals gebruikelijk uitstekend !

goed, niets te klagen

snel geholpen na afgebroken kies.

Na een half uur, vulling voor de helft kwijt.

Vulling laten vullen die na een half uur al voor de helft weg was. Ik had niets gegeten. Dit is niet de eerste keer. Tijdens de twee eerdere behandelingen bij een nieuwe tandarts, Wolfgang, zijn de behandelingen ook niet verlopen zoals het hoort. Hij oefent ook aanzienlijke druk uit op de tanden, wat ik denk, niet nodig is, omdat ik dit eerder niet zo heb opgemerkt bij de andere tandarts.

2 gaatjes

Ik ben goed en professioneel geholpen

Prima geholpen

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.