Snel geholpen, behandeling viel wederom mee

Fijne tandarts Dhr Binder

goed geholpen

goed geholpen met duidelijke uitleg

Goed.

Goede uitleg en rustig met je omgaat als je bang bent.

Vriendelijke mensen, alles gaat netjes op tijd

Zowel de receptionistes als de behandelaar zijn erg vriendelijk. Er wordt op tijd gewerkt en meegedacht. Ik kwam omdat mijn prothese klemde en pijn veroorzaakte. De behandelaar zei uit zichzelf dat ze dan ook gelijk de controle van het implantaat van december wel kon doen. Dit scheelt mij weer een half uur heen en terug rijden. Ik vind het erg prettig dat ze dit voorstelde.

Is zeer positief

Ben goed behandeld door de persoon die mij heeft geholpen

Zeer goede tandarts,blijft rustig

Vriendelijk

Goed,vriendelijk

Prima tandarts

Prettig geholpen

Jaarlijkse controle, verwijzing kaakchirurg gekregen en advies nieuwe prothese aan te schaffen.

Ik moest bijna een half uur wachten.

Het lange wachten ben ik niet gewend bij jullie Centrum, maar het kan natuurlijk gebeuren....

Goede voorlichting en duidelijkheid wat men gaat doen

Prima tandheelkundig centrum

Professionele behandeling

Vriendelijke, informatieve en efficiente behandeling

Goede zorg

Goede deskundige zorg. Vriendelijke Mondhygieniste, ook zeer kundig. Vriendelijke telefonistes, iedereen behulpzaam.

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel

Goed ontvangen Zeer goede tandartsen

Heel fijn

Ze houden goed rekening met je als je schrik hebt.

Goede service, vakkundig en vriendelijk

De afgelopen jaren zeer tevreden geweest m.b.t. diverse behandelingen. Zeer deskundig en plezierige behandelingen. Eerlijk advies en vriendelijke communicatie.

Geen pijn gehad. Behandelaars zijn super vriendelijk.

goed en vriedelijk geholpen

Goed op tijd.

Kundig

In goede handen, meedenkend, vertrouwen.

Wat nodig is, is nodig...

Niemand gaat voor zijn/haar lol of plezier naar de tandarts of mondhygieniste, maar als het nodig is om een behandeling te ondergaan, dan ben je blij als dat vakkundig en voor zover als mogelijk zonder al te veel pijn gebeurt. En wat dat laatste betreft, ben je met de zorg bij Centrum Mondzorg Waalre in goede en vertrouwde handen...

Buitengewoon goed

Goed geholpen, altijd netjes ontvangen en behandeld

Prima behandeling Alleen jammer dat ik als scholier geen keuze heb in het kiezen van de tijd van de afspraak. Ik mis altijd één of meerdere lesuren, terwijl er op die zelfde dag een uur eerder vaak geen les is

Altijd goed

Vriendelijke tandarts en geeft duidelijke uitleg wat hij gaat doen

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.