uitstekend

zie boven

Deskundig en klantvriendelijk

Had pijnklachten en kon de dag er op meteen komen. Goed behandeld, vriendelijke assistente en tandarts.

Correct en op tijd geholpen

Nadat mijn afspraken, veranderd is, ben ik toch op tijd en goed geholpen. geen pijn en tanden passen goed op elkaar

Goede tandarts

Ik zit midden in een traject om mijn kronen en frames te renoveren, dus mag nog een aantal keer terugkomen daarvoor.

Vriendelijk personeel,fijn geholpen

Vakkundig , snel geholpen en vriendelijk

Ik word altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Kom er al jaren

Prima tandarts

Prima tandarts, voor oudere mensen misschien iets te modern, advies om een afspraak niet via de website te maken, maar te bellen. Verder prima aardige en kundige tandarts. Goed advies, en als je het niet op wil volgen, respect voor je beslissing, top!

Volgens afspraak op tijd en professioneel geholpen.

Volgens afspraak op tijd en professioneel geholpen door zowel tandarts als assistent.

Zeer tevreden over Centrum Mondzorg Waalre

Het enigste kleine minpuntje vind ik, als ik op het eerste tijdstip van de dag een afspraak heb, dat het dan vaak toch al later wordt voor ik aan de beurt ben.. (Dit hoor ik ook van andere) Dit is mss een aandachtspuntje Verder alleen maar zeer positief over CMW!!!

Prima Behandeling Endodontoloog

Na vervelende ervaring in Spanje bij een tandarts werd ik via mijn eigen tandarts doorverwezen naar de endodontoloog Stephan Jans. Hier 1.5 uur behandeld voor een vervelende wortelkanaalinfectie. Goede uitleg tijdens behandeling. Resultaat lijkt uitstekend. Fijne vakman!

Alles prima

Zoals altijd alles prima

Hele fijne centrum voor mondzorg

Ruime en fijne wachtkamer met een klein maar leuk speelhoekje voor kleine kinderen, receptioniste vriendelijke en behulpzaam. Onze tandarts en tandarts assistenten zijn super, nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. Ook geduldig en lief voor kinderen. Top!

Ben zeer tevreden

Mondhygiëniste is erg vriendelijk en zeer kundig.

Kon meteen met mijn klacht komen

goede communictatie, snel, effectief en uitstekend resultaat.

Dr. Al Ramaji, heeft vanaf de eerste maandag prima voor mij gezorgd. Uitstekende communicatie bij de bevindingen, diagnose en het behandelplan. Goede planning op korte termijn. Bij de eerste afspraak na diagnose een voor mij belangrijk behandeling geprioriteerd en efficiënt en pijnloos afgehandeld. Nog twee behandelingen te gaan. Tot zover zeer tevreden.

De behandeling was perfect.

Er moest een wortel worden verwijderd en een implantaat worden geplaatst ter vervanging. Dit kon gelukkig in één keer worden gedaan. De ingreep was pijnloos en daarna ook geen problemen gehad met het implantaat.

Goed geholpen en begrip vol.

Mooie samenwerking tussen 3 collega’s!

Ik had een halfjaarlijkse afspraak bij mondhygiëniste Khadija. Ivm een ontsteking (waar kwam die vandaan?), zorgde Kadija dat ik binnen een uur bij tandarts (Hannin..?) zat. Zij overlegde vervolgens met collega’s voor een second opinion. Ik werd de volgende dag teruggebeld voor een afspraak bij mondhygiënist Rafi. Hij onderzocht mijn hele mond zorgvuldig en uiteindelijk was de ontsteking binnen 2 dagen weg. Ik was onder de indruk hoe snel, zorgvuldig en efficiënt ik geholpen werd.

Jammer dat je naar de kliniek komt, er 1 seconde in je mond wordt gekeken en dan volgende week terug moet komen. Dat kan effectiever naar mijn mening

Vriendelijke ontvangst

Zodra je binnenkomt 8s er altijd een vriendelijke groet. Geen lange uitloop qua afspraak. Ik wordt altijd fijn behandeld door tandarts Hendrickx en zijn assistere. Wil nooit meer naar een andere mondzorg centrum. Ook andere afdeling in jullie centrum fijn en zorgvuldig behandeld.

deskundig en vriendelijk

deskundige en vriendelijke

rustig en netjes uitgevoerd

Ik kan er weer even tegen!!

Vriendelijke, professionele benadering

Zie boven

Goed en deskundig geholpen.

Samen gekeken wat de mogelijkheden waren en/of die ook uitgevoerd konden worden.

zeer commercieel

twijfel of na vele jaar niet beter een andere tandarts zal zoeken

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.