Prima, fijne tandarts. Helemaal tevreden

was een prima bezoek/

Ik ben behandeld door Rens Vink.

fantastisch

Tandarts Vincent en Assistent, (vergeten naam op te vragen), werken heel goed samen, zijn erg klant vriendelijk. Hebben me alles van te voren uitgelegd, zelfs tijdens de behandeling werd ik op de hoogte gehouden van wat er gebeurde, erg fijn.

Met veel zorgvuldigheid ben ik geholpen.

Mevr. Abrahams en haar assistente zijn zeer kundig en daar ben ik dik tevreden over.

Tevreden geholpen

Goede uitleg en tips

geweldig goed gedaan

De omgang met Sam was geweldig en mijn gebit past kei goed

Goed ontvangen en duidelijk uitgelegd

Ik heb een ontsteking en dat het goed uitgelegd hebben. Meteen actie waar ik heel blij ben.

Viel erg mee

Vincent stelde me erg op mijn gemak.

professioneel en bijzonder vriendelijk

Altijd weer een verrassend plezierige ervaring

Goede en succesvolle behandeling

Fijne behandeling gehad

Rustig, de behandeling aanvaardt

Duidelijkheid, Mondhygieniste is redelijk stevig bij de schoonmaak.

Duidelijkheid, Mondhygiëniste is redelijk stevig bij de schoonmaak.

vind het heel goed bij Mondzorg

werd heel vriendelijk ontvangen

zeer kundige tandarts

Deze tandarts is zeer kundig en rustig en neemt me serieus.

Heel fijne ervaring

Heb een heel fijn gevoel om naar tandarts of mondhygiëniste te gaan Heb ik vroeger nooit gehad bij de vorige tandarts

Heel deskundig geholpen

Met grote angst voor de tandarts heel prettig behandeld voor een moeilijke wortel verwijdering. En fijne eerste kennismaking met nieuwe tandarts sinds tandarts Mackenbach met pensioen is waar we bijna 50 jaar door zijn behandeld en er geen fijnere kon zijn.

Vakkundig geholpen

Ik ben vakkundig geholpen bij het verwijderen van mijn kies. Kreeg goede uitleg en werd stap voor stap begeleid in het proces. Alleen een minpuntje! De behandeling was goed maar in de wachtkamer kun je letterlijk de gesprekken volgen van de receptionistes die aan de telefoon zijn! Privacy gevoelige gegevens hoor je dan van naam geboortedatum e-mailadres en telefoonnummer! Ook de reden waarom een behandeling verzet wordt of niet doorgaat hoor je precies! Graag hier wat aandacht voor!

WAS GEWOON GOED ZOALS HET HOORT

WAS BIJ RAFI VOOR CONTROLE EN ZOALS ALTIJD IS HIJ GEWOON GOED

Professionele zorg

Fijn mondzorg centrum met professionele medewerkers

Ik ben vriendelijk geholpen

Ik kwam voor een gebit met implantaten

2 keer komen voor meting kronen en 2 gaat dat niet door!

In de afspraken gaat er van alles fout en ondertussen heb ik 3 afspraken nodig om de meting te laten plaatsvinden. Voor iemand die grote angst voor een tandarts heeft is dat een kleine drama… dacht dat jullie daarin gespecialiseerd waren…? Maak het traject nu wel af maar overweeg over te stappen want wat er allemaal misgaat, is echt niet oke!

Een mooie brug kun je samen bouwen

Het verlies van een gebroken kies werd gevolgd door een goed advies. De kiezen ernaast kunnen niet meer zo goed worden gevuld, dus na goed overleg samen, was de conclusie. Met een brug lossen we twee problemen tegelijk op. Heel zorgvuldig en met alle uitleg werd een noodbrug en uiteindelijk de definitieve brug geplaatst. Die brug ziet er goed uit en past prima. Met alle tijd die nodig is grote kwaliteit leveren. Kortom. Hier is je gebit in goede handen.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Vlotte en deskundige behandeling door mevrouw Hanin.

De halfjaarlijkse contrôles door tandarts Frederickx en mondhygiënist Amiri worden deskundig uitgevoerd. Beiden zijn prettig in de omgang. 17 februari 2026 heeft mevrouw Hanin mij geholpen bij een hoektand waar de vulling van was gebroken.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.