super goed

altijd goed en super vriendelijk

Je wordt snel geholpen door een charmant team.

Goede ervaring en klantvriendelijkheid personeel.

Erg fijn ontvangen

Ik ben erg tevreden over mijn eerste bezoek . Vriendelijk ontvangen en goed geholpen . De tandarts die ons hielp was erg vriendelijk en kundig . Helaas zijn naam mij ontschoten . Blij dat ik de overstap heb gemaakt !

Zeer tevreden na mijn bezoek aan de tandarts. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en professionele behandeling. Voelde me op mijn gemak!

Zeer fijn

Je word erg op je gemak gesteld en de mondhygieste stelde je erg op je gemak. Ze deed het voortreffelijk.

Lieve tandartsen.

Alles was leuk ,

Wordt altijd rekening gehouden met mijn beperkte tijd

Vriendelijke receptioniste, Kundige tandarts

Prima!

Snel en goed geholpen door Pris en Sam

Geen lange wachttijd

Netjes, rustig, maar t belangrijkste moet ik nog ervaren.... Altijd mogelijk om Je eigen tandarts en assistente 'te behouden '...

Vriendelijke tandarts

Vriendelijk personeel en zeer vriendelijke tandarts

goed behandeld

vriendelijk behandeld

goede behandeling

Vroeger was zo'n bezoek nooit fijn. Maar nu een zeer fijne behandeling door mondhygiëniste!

Ik werdt goed ontvangen en behandeld

Erg gerust gesteld en goed behandeld

Goeie service en vriendelijke

Goed geholpen

Vriendelijk en professioneel personeel

Je wordt vriendelijk behandeld zowel bij de receptie, mondhygiëniste als de tandarts. Bij spoedgevallen is altijd snel een afspraak mogelijk.

Mijn zus is tevreden geen klachten gehoord , tandarts was zeer correct

Als ik belde of mailde voor mijn zus , werd ik altijd vriendelijk behandeld , belde zelf de taxin

snel, eenvoudig en professioneel

snel, eenvoudig en professioneel

Vriendelijk

De assistente en tandarts geven je een warme welkom. Zijn er vriendelijk

Erg fijn,goede ontvangst

Fijne tandarts. Stelt je gelijk op je gemak met grapjes.

De behandelend tandarts heeft mijn kies prima gerepareerd.

Goed geholpen door Sam

Voor de behandeling een gesprek wat er gaat gebeuren en na de behandeling nog uitleg over het vervolg en over andere mogelijkheden die nadien nog zouden kunnen .

Goede uitleg en stelde je gerust

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.