Fijne ontvangst en behandeling

Sam legde alles goed uit over de behandeling en stopte pas toen we beiden tevreden waren

Mondhygiëniste

Was maandag 10 min in de stoel voor mondhygiëne. Had geklokt.Maar zij raakte nauwelijks m'n tanden aan! Heb ook niet t idee dat ze echt schoon zijn m'n tanden. Moet wel de volle mep betalen. Nee van mij mag zij de behandeling niet meer doen! Mijn afspraak was om 11.30 op 25 nov

Heel goed

Vriendelijke ontvangst j

Erg tevreden

Uitgebreid kundig schoongemaakt en spalk vastgezet. Daarna controle door tandarts, ook goed

Prettige ontvangst. Staan je prettig te woord.

Bij de eerste keer werd ik ontvangen alsof ik al jaren bij hun klant was. Heel prettig. Een warm bad.

Tandarts veel geduld Alles goed uitgelegd Begroting gemaakt Op mijn gemak gesteld

Fijne tandartsassistente

Vakkundige, precieze assistente. Ze neemt ook haar tijd!

Hele goeie Tandarts!

Heb zelf enorme angst voor tandartsen , maar door hem en zijn assistente werd ik goed op mijn gemak gesteld .

Zeer GOED

Deze mevrouw heeft mij al meerdere keren behandeld als mondhygiëniste Zeer rustig en vriendelijk Ook vakbekwaam!!! Deze dame moet je zuinig op zijn Een aanwinst voor het bedrijf Mvg Dennis

Kleine relaxte dependance

Afgelopen keer ineens een nieuwe tandarts. Leek een aardige man, maar zijn controle leek minder goed dan we normaal hebben. Wij vinden het fijner om altijd dezelfde tandarts te hebben, waar we vertrouwen in hebben. Dus volgende afspraak weer met onze vertrouwde tandarts gemaakt.

Gewoon top

Ik word hier altijd goed behandeld, zowel kundig als sociaal en altijd goed advies. Zeer nette praktijk en vriendelijk personeel.

Goede tandartspraktijk

er wordt wat geschoven met afspraken en tandartsen. Ik houd het graag bij 1 persoon/tandarts

Vriendelijk, goede uitleg

Een goede tandarts praktijk

Ik ervaar de praktijk als goed Altijd goed advies zeer goede behandeling En zeer klantvriendelijk

Vriendelijk

Je word altijd vriendelijk behandeld.

Vriendelijk ontvangen en goed behandeld

Professioneel geholpen en goed geinformeerd

Zo is een bezoek aan de tandarts zelfs bijna leuk

Je wordt geholpen door fijne deskundige medewerkers welke je dermate gerust weten te stellen zodat een bezoek aan de tandarts bijna als leuk wordt ervaren.

Top ‘

Toppie

teleur gesteld

het niet reageren op een vraag over de offerte die ik gehad heb ben ik teleur gesteld.

Goed behandeld, vriendelijk personeel

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Prima en persoonlijk

Prima en persoonlijk. Weinig aan toe te voegen.

Goed ontvangen

Was een warm welkom de eerste behandeling

Uitstekend verzorgd

De hygieniste heeft mijn mond weer keurig verzorgd, blij mee

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.