Goed geholpen mooie en nette praktijk

Prima Tandarts, vriendelijk, kundig.

Goed bereikbare lokatie, nette praktijk, vriendelijk personeel en een kundige tandarts met goede informatie en overleg

Goede ervaring

Vriendelijk en ervaren personeel

Altijd goed geholpen

Goed en snel geholpen, vraag naar tevredenheid beantwoord

Heeft mijn gebied keurig nagekeken

Doet toch altijd wat pijn.

Vriendelijke mensen

De tandarts Sam en assistentes zijn vriendelijke mensen, die bij mij het probleem goed en snel opgelost hebben ,dit ook terwijl er eigenlijk weinig tijd was ivm drukte, werd er toch voor een oplossing gezorgd ,en zal er indien nodig daarom gerust met andere tandproblemen of controles ook weer aankloppen.

professioneel

Goede uitleg en pijnloze behandeling

Vakbekwaam en (patiënt)vriendelijk.

De tandartsenpraktijk, het gebouw, heeft een vriendelijke uitstraling en alle medewerkers c.q. receptioniste, tandarts en tandartsassistente, zijn vakbekwaam en vriendelijk.

Fijne, persoonlijke service, professioneel, hoge kwaliteit.

Zeer klantvriendelijk

Goede zorg en uitleg. Ook het maken van afspraken is goed geregeld.

Netjes en vriendelijk

Netjes en vriendelijk geholpen

Het is prima geregeld en ze doen goed hun best

Altijd fijn en goed

Altijd fijn en goed

sam is de nieuwe herman 2.0 ;)

duurt even voordat ik overgehaald ben maar als je pijn hebt moet je wel en dan ben je bij sam tot nu toe in goeie handen. geen mister ed of wie dan ook voor mij die is zo niet vriendelijk. sam geeft goeie uitleg en vertelt wat hij gaat doen. dit is voor mij super fijn omdat ik heel bang/huiverig voor tandartsen ben. vond eerst erg dat herman zelf niet meer deed want ben nogal van 1 persoon die in mijn mond mag kijken ( nare ervaringen met andere ) en we zijn al vanaf het begin af aan bij herman toen die nog bij vd horst zat.. maar sam mag blijven wel oppassen dat geen fabriek gaat worden.

Heel tevreden

Hele goede ervaringen met tandarts Sam Legt alles goed uit, straalt rust uit

Goede praktijk

Ik vind dat er altijd goeie tandartsen zijn op deze praktijk goede uitleg en vakwerk

Vriendelijke assistente en tandarts

Alleen Controle en tandsteen verwijderen. Goed geholpen door beiden.

Goede praktijk en vriendelijk medewerkers

Al jaren voor mij de gewenste praktijk

Zoals gewend weer een prettige en persoonlijke afspraak

Zijn geen woorden voor nodig. Niks op aan te merken.

Goed geholpen, vriendelijk

Pijnloos en een goede zorg

Ikben zeer vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen ik ben wel door een vervangende tandarts geholpen maarhij heeft zijn werk zeer goed gedaan

Kon snel komen. Vriendelijke tandarts die goed uitlegde hoe ze de kies kon repareren. Meteen de behandeling gedaan

Correct geholpen

Netjes en correct en vriendelijkegeholpen

was heel zenuwachtig, maar fijn ontvangen en behandeld

ik had eindelijk de stap gewaagt om naar tandarts te gaan ,daar alle begrip voor gekregen na ook mijn moeilijke periode,er werd overal rekening mee genomen ,mijn dank daarvoor

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk vertellen erg goed wat ze gaan doen

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.