Zeer positief

De behandeling werd zorgvuldig uitgevoerd en steeds goed verteld wat er ging gebeuren .

Gewoon vosd

Zeer tevreden!

Geweldig, had van kinds af altijd angst voor de tandarts sinds dat ik hier kom niet meer, Top!

Het ging goed

Ik werd heel goed geholpen en er werd heel duidelijk uitgelegd

Meedenkende personen die voor hun cliënten zijn

zeer goed en een mooie ruimte

heel goed behandeld m.n had tijd en ze waren heel vriendelijk

Voldeed aan verwachting

Super!

Goede ervaring

Aardige tandartsen . Ze nemen echt de tijd voor je . Ik ben dik tevreden over de behandelingen

Heel goed

Niets dan goeds, uitleg goed, behandeling goed, geduld goed…

Fijne Tandarts!

Kleine ingreep ivm het vervangen van een vulling. Sinds kort onder behandeling van tandarts Marleen. Samen met haar assistente Joyce (naam weet ik niet zeker) is dit op een prettige manier verlopen. Met humor maar uitersts professioneel! Ik ben geen groot fan van de tandarts maar met dit team zou ik het bijna wel worden. ;-) Bart van de Weijgaert

heel goed behandeld

heel goed

Ben tevreden

Vriendelijke medewerkers

Ik ben erg tevreden over de praktijk.

Tandarts Marleen is heel aardig. Ze legt alles goed uit. Zo ook de assistentes en de mevrouw aan de balie.

was goed

was heel goed met de tandarts en ook de assiestente

Supper leuk

Heel aardig tandarts aardig tegen mijn kinder

Klantvriendelijk

Fijne sfeer en aandacht voor de klant.

Fijne tandartspraktijk

Vriendelijke deskundige mensen

Zat moeilijk in m'n tijd, daar houden ze rekening mee, goed opgelost

yuitr

X

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.