altijd goed en vriendelijk

altijd super goed

Professionele kennis

Goed geholpen

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Goede tandarts en iedereen is vriendelijk.

prima geholpen

Er was een breuk op de vulling bevonden en werd geadviseerd deze te laten vervangen. Bij mijn vraag of dit tot de volgende halfjaarlijkse controle kon wachten was het antwoord 'dat is mogelijk maar is wel nodig'. Ook werd aangeboden dit al die middag te laten doen omdat er een gaatje in de agenda (niet mijn kies dus) stond. Fijne tandarts!

Uitstekende hilp

Na enkele jaren veel minder tevreden nu met de nieuwe mensen meer dan tevreden. Sam is echt een aanwinst voor uw bedrijf.

Je wordt er heel goed geholpen en stel je gerust bij een behandeling en je wordt rustig verteld wat ze gaan doen met de behandeling

Zeer vriendelijk

Zier vriendelijke en deskundige tandarts

Altijd vriendelijk omtvangen

De ontvangst is altijd leuk en gezellig en je word snel en goed geholpen

Kies gevuld

Op tijd kies gevuld. Met verdoving, Goede uitleg. Pijnloos.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk ontvangst Vriendelijk en kundige tandarts

Ze hebben goede service en nemen de tijd om alles te controleren en te informeren of alles goed is. Geven ook goed advies.

alles wat men gaat doen wordt uitgelegd

Vriendelijk en kundig geholpen

Heel netjes behandeld

Zorgvuldig nagekeken door Marleen en het was nog gezellig ook!

snelle en goede behandeling.

goed en deskundige behandeling.

Manipulatie hou ik niet van!

Mijn zoon heeft autisme en tanden poetsen is bij hem echt een aandachtspunt. Dus kregen we als advies poetscursus. Maar toen werd bij ons dochtertje vast gesteld naar de orthodontist te gaan vanwege overbijt. Maar toen begon ze over ook een poetscursus terwijl zij poets echt goed daar tanden. Oke ze kunnen er van leren. Maar vond het voor haar niet nodig. Ik zou er beter op letten. Maar toen ze zei als ze die poetscursus niet gaat doen mag de niet naar de orthodontist. Manipulatie hou ik niet van. En is aan mij om te beslissen hoe en wat. Ze kan niet in mijn portemonnee kijken. Ze zei me dat het beter was bij een andere tandarts te gaan en daar was ik het wel mee eens. Ik ben haar geen text en uitleg schuldig en mijn nee zou voldoende moeten zijn. Ik heb ook goede ervaringen met de tandartsen die er werken. Dus is net dat ene dingetje. Laat ik me niet van weg houden. En super dat ik bij iemand anders terecht kan. De receptioniste en assistente zijn heel vriendelijk.

Vriendelijk en professionele tandarts

Er wordt de tijd genomen en alles besproken in goed overleg. Ik ben zeer tevreden.

Goede info hoe het is met de conditie van mijn mond

Kundig

Ontzettend goed geholpen en gerustgesteld

Zowel de assistente als de tandarts waren bijzonder aardig en begripvol gezien mijn angst voor de tandarts. De angst voor deze behandeling hebben zij weggenomen en er voor gezorgd dat ik gerustgesteld was. De behandeling zelf verliep goed en voelde ik geen pijn. Dik compliment voor beide dames! Ook bij de balie werd ik vriendelijk geholpen. Van de zenuwen ben ik helaas alle namen vergeten.

Prima praktijk.

De laatste keren was ik bij Pierre, de tandtechnicus. Hij is heel aardig en is klantvriendelijk. De secretaresse achter de balie is ook altijd heel aardig en netjes. Over tandarts Marleen ben ik ook heel tevreden.

Een goede en aardige tandtechnisch man.ook de receptioniste heel vriendelijk en behulpzaam.goede praktijk waar je snel en goed geholpen word.klasse....en zeker een aanrader voor andere. Complimenten voor al het personeel.

heel bezorgd voor het behoud van mijn tanden

Verder niets bijzonders

Zeer vriendelijk en goede uitleg

Heel goed!

Prettig kundig en snel

Gebeld kon andere dag komen goed geregeld

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.