Vriendelijke en prima behandeling

Heel gemoedelijk, ontspannen en professioneel

Wij zijn pas verhuisd van Capelle a/d IJssel naar Sint Willebrord. De eerste keer naar de tandarts was een verademing. In Capelle was het een taartpunt waar in de punt de patiënt naar binnen ging en aan de achterkant hopte de tandarts van taartpunt naar taartpunt. Dat kwam op mij over als een verdienmodel en er was nauwelijks ruimte voor een korte toelichting of laat staan een kort beleefdheids praatje. Ik was dan ook verrast met de nieuwe ervaring waar alle tijd werd genomen om dingen toe te lichten en er ook ruime aandacht was voor mijn input. De tandarts die mij behandelde staat volgens mij niet in het rijtje hieronder maar was van Argentijnse komaf.

Prima service en alles verliep goed

Prettige tandarts en ook een fijne mondhygiënist.

Ik ben prima geholpen

Het was mijn eerste bezoek aan de praktijk Personeel is vakkundig, vriendelijk en behulpzaam

Geen opmerkingen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben echt heel erg blij dat ik bij jullie onder behandeling ben, er wordt echt naar een oplossing gezocht en met veel geduld behandeld, dank je wel daarvoor groetjes Nelleke

Nieuwe tandarts

Ik heb een nieuwe tandarts en ben daar nu voor de 1e keer geweest ik verstond hem best wel slecht en hij is niet spraakzaam. Ik wil toch wel graag goed weten wat er gaat gebeuren tijdens een behandeling. De behandeling is wel goed uitgevoerd.

Heel fijn...

Professioneel en zeer welkom

Aanbeveling is hier en daar kunnen de muren en wanden een likje verf gebruiken. Meer zou ik niet kunnen verzinnen

was snel aan de beurt

Prima behandeld

Alles volgens afspraak top

Ontspannen

Goed opgevangen en tijd voor een gesprekje

Zowel bij tandarts als mondhygiënistte ben ik op een prettige manier geholpen.

Prettige praktijk

Ik vind het een prettige praktijk en mijn tandarts bevalt mij prima.

snel geholpen

Goede sfeer en behandeling als zeer prettig ervaren

Dit was mijn derde bezoek en heb het weer als zeer prettig ervaren. Bij binnenkomst voel je niet de sfeer die er bij andere praktijken heerst. Meer een relaxte sfeer. Wat erg fijn is. De behandeling heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ze nemen de tijd voor je. Niet snel afronden en volgende patiënt.

Goede arts

Fijne tandarts

Prima geholpen door de tandarts, maar zelf alles regelen met zorgverzekering niet van deze tijd

de tandarts heeft mij prima geholpen, alles goed uitgelegd enzo. wel jammer dat praktijk niet zelf afstemt met de zorgverzekeraar en dat je zelf moet schakelen met je zorgverzekering...dat is toch niet meer van deze tijd?

Prima uitleg en service

Prima ontvangst en uitleg

Goede ervaring

Zeer tevreden!

Je bent hier geen nummer Maar een persoon Mensen nemen de tijd voor je

Ben al geruime tijd erg tevreden over werk van de mondhygiëniste

alles netjes geregeld en nagekomen volgens afspraak

helemaal geweldig

Snelle en effectieve behandeling

Prima, snel geholpen, goed resultaat, en weer schoon op weg

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.