Ik hoef nooit lang te wachten, Kirsten is een professioneel, rustige en aardige jongedame.

Prima tandarts

Aardige en kundige medewerkers in een plezierige omgeving. Flexibel.

Voorbereiden kroon.

Vriendelijk in ontvangst en kundig in behandeling

Prettig en duidelijk mbt informatie door heer Sam.

Afspraak en behandelingen zijn uitstekend uitgevoerd

Na de halfjaarlijkse controle kon ik snel een afspraak maken om een vulling te vervangen. Deze behandeling is prima gedaan.

Goede behandeling en vriendelijk personeel

Rustige en prettige wachtkamer en prima op tijd volgens afspraak geholpen

Iedereen altijd netjes en vriendelijk

Altijd een goed uitgevoerde controle door S van Galen

Leuke lieve mensen en erg behulpzaam

Altijd vrolijk aardig en lief.

Helemaal tevreden

Zij is heel goed de mondhygiëiste

De mondhygiëiste (ik ben haar naam even vergeten) stelt je ontzettend op je gemak en doet haar werk zo goed als pijnvrij. Ik heb wel eens anders meegemaakt.

Dubbel gevoel

Marleen heeft mij goed geholpen door mijn angst van spuiten. De gaatjes waren zo gevuld. Alleen 2 dagen later nog heel erg veel pijn. Weer een afspraak moeten maken en nu blijkt er een zenuw geraakt te zijn. Dit is voor mij die hele erge angst heeft van spuiten geen pretje!

Fijne ontvangst

Ik heb het heel goed ervaren gezellige receptioniste en je krijgt er niet gelijk het gevoel ik ben nu bij de tandarts

Heel erg goed

Goede ontvangst bij binnenkomst en ook Sam nam goed de tijd om te controleren en uit te leggen

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Snel en netjes geholpen

De praktijk is ‘verstopt’ naast een appartementencomplex. Gelukkig was mij verteld dat het tegenover een groot parkeerterrein lag, maar de eerste keer toch even zoeken.

Goede en snelle service

Persoonlijk en zeer hulpvaardig

fijne tandartsen vriendelijk behulpzaam en een luisterend oor

Ik ben uitstekend behandeld.

Prima. Verder geen bijzonderheden.

Vriendelijk behandeld goede service

gewoon goed

gewoon goed

Ik werd snel en goed geholpen

Gelukkig kon ik snel terecht met een facing die afgebroken was. Het is kundig en goed verholpen door tandarts Bram.

De behandeling was prima

De behandeling was prima

tegenvaller

Mijn tandarts waar ik al jaren door behandeld werd is naar een andere praktijk gegaan , had dat graag van te voren geweten

Perfect geholpen door tandarts

Klacht helemaal opgelost ondanks drukte. Heel kundig, precies verteld wat er ging gebeuren. Rustig en efficiënt. Wil graag voortaan deze tandarts, ook al woon ik in EL. (Sam)

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.