Goede en snelle service.

Vlotte, goede service. Vriendelijke mensen.

Ze was met aandacht bezig.

Correct, tandarts was geruststelling. En legde alles goed uit.

Heel betrokken

Een tandarts die je deskundig goed en begripvol behandeld.

Fijne tandarts

Bij hem ben ik niet bang meer

Vriendelijke benadering en vakkundige behandeling.

Prettige sfeer en persoonlijke benadering door Sam en goede behandeling en informatie.

Duidelijke en snelle service

geruststelling

Ik ben vooraf gerustgesteld en tijdens de behandeling werd het uitgelegd en diverse malen gevraagd of alles oke was

Goede behandeling.

Moest alleen lang wachten in wachtruimte.

Je wordt goed behandeld

Hele goed praktijk

Ik ben zeer,zeer te spreken over de 2 nieuwe jonge tandartsen, nu help Sam mij weer een aantal keer vorige keer die jonge vrouw. Ik hoop dat ze nog lang blijven!

Klantvriendelijk

Gewoon een goed en veilig gevoel. Kwalitatief goed werk.

Goed.

Naam van de mond hygiënist vergeten. S.v.p. via email laten weten.

Vriendelijke medewerker

Je wordt erg op je gemak gesteld en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Deskundig!

De assistente is heel bekwaam en doet een hele goed en deskundig het tandsteen verwijderen. De tandarts, Sam, ook heel goed rustig, vriendelijk en ook tijd voor een praatje.

Super fijn

Goede tandarts, Goed uitgelegd

Wordt netjes behandeld

Wordt netjes behandeld

Gezellig

Gezellig binnenkomen in huiselijke sfeer. Vriendelijk personeel ook naar de kinderen.

fijne tandarts praktijk

Van ontvangst , wachten en behandeling is het prettig

Behandeling was niet stressvol

Tandarts is rustig en vriendelijk

Altijg goed geholpen

Altijd goed geholpen en nemen tijd voor je als je vragen hebt

Prettig geholpen in een prettige omgeving door prettige mensen.

Niets aan te vullen op de zin hierboven.

Professionele behandeling en gemoedelijke sfeer. Dat heb ik in een andere praktijk wel anders meegemaakt. Tandarts Sam is top! En het andere personeel ook.

goede ervaring

vriendelijk en goed advies gehad

Ik hoef nooit lang te wachten, Kirsten is een professioneel, rustige en aardige jongedame.

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.