Ik ga nooit graag naar de tandarts maar deze mensen zijn aardig en stellen je gerust.

Zeer prettig

vriendelijk en goed geolpen

n.v.t.

vriendelijk

Alles

Goede service en je krijgt een mailtje als herinnering voor je afspraak.

zijn vriendelijk

Heel goed

Ben goed gerust gesteld want was erg zenuwachtig.

Slecht

Geen behandeling gehad omdat de tijd vertreek en na 15 minuten wachten en om een nieuwe afspraak heb gevraagd, Door de te late geen behandeling zou mijn eigenplanning in het gedrang komen . Ik wordt geacht op tijd te komen dan mag ik denk ik ook verwachten van een mondhygiënist. De laatste keer dat ik behandeld werd was door Sam , en Sam is geweldig!!!

Alles perfect

Fijn en heel vriendelijk geholpen!

Fijne ervaring, begrip voor de situatie. Goede uitleg. Fijn behandelplan opgesteld.

Goed ervaring

Vriendelijk en correct behandeld.

Zowel de receptioniste als de tandarts als haar assistente hebben mij vriendelijk ontvangen en de tandarts heeft op een professionele manier haar werk gedaan.

Heel fijne rustige persoonlijke benadering

Prettige behandeling en omgang door controlerende tandartsen. Voelde me erg op mijn gemak

Opgelucht

Als ik naar devtandarts ga, ga ik met geknepen billen, bevende benen. Het os absoluut een ramp om naar toe te gaan voor mij. Aangezien er altijd wel wat is baal ik enorm van de tandarts. De verdovingen zijn ook pijnlijk en erg verbekend, zeker degene doe recht in je gehemelte gaan. Ik heb ook altijd last van de verdovingen. Deze keer was een echte opluchting. De tandartsassisente was lief, voorzichtig, Zeer zorgvuldig en toch menselijk en meelevend. Tandarts Sam was ook lief, rustig. Legt ook alles heel goed uit. Niet gelijk alles willen boren of trekken. Maar realistisch en meedenkend. Wel eerlijk en geeft ook aan dat er wel dingetjes zijn, maar nog wel eben kunnen wachten tot ze echt problemen op leveren. Meestal word er gelijk een vervolg afspraak gemaakt om te biren en te vullen. Ik weet nu dat het eraan komt en dat dat iets ts wst normaal is in verloop van de tijd. Het is niet iets wat ik had kunnen voorkomen. Ik kan me nu mentaal en finsncieel voorbereiden. Dat is toch een iets fijner gevoel. Echt een stuk fijner dan wat er altijd gedaan werd. De openheod en eerlijkheid is ook onwojs verhelderend.

Fijn dat onze afspraken, controle en tandsteen verwijderen, in 1 keer kan. Dat scheelt een keer op en neer rijden.

Netjes ontvangen en behandeld. Personeel is attent, lief en denken met je mee.

Top!

Fijne praktijk! Een top Team op de vijverstraat! En vooral een goede zorg! Erg tevreden!

Kater, kunnen afspraak niet nakomen

Behandeling was goed afspraak was om 8.30 werd om 8.35 naar binnen geroepen

Fijn geholpen

Vraag is beantwoord.

Altijd goed geholpen

Steeds goed geholpen en antwoord op mijn vragen

Netjes geholpen

Goede behandeling

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.