Altijd goed geholpen en heel vriendelijk

Goed geholpen

Goed service liefe mensen top tandarts

Vriendelijk, bekwaam, efficient

Email verzoek ontvangen voor half jaarlijkse controle. Bleek wat vroeg te zijn, maar als gevolg wel een afspraak gemaakt voor mondhygiëniste. Ik kon direct terecht. Flexibiliteit. Prima geholpen. Vervolg afspraken gemaakt op voor mij passende dagen, tijden.

Ben goed geholpen

Ze hebben er wel de tijd voor genomen met drie personen

Pima

Goede behandeling

Goede praktijk, vriendelijk en duidelijk wat er gaat gebeuren

Prima praktijk.

prettige omgang

prettige omgang met de artsen en assistentes

Lieve en kundige mondhygiëniste Femke.

Ben heel tevreden en goede uitleg. Een fijne ervaring bijna geen pijn. Femke is top.

Behandeling ging goed

Zijn blij dat we een goede tandarts hebben

Prima praktijk

Alleen jammer iedere keer andere tandarts

Weer goed gegaan

Dag van tevoren werd ik gebeld of het ook een kwartier vroeger kon. Fijn dan weet ik vooraf dat ik op tijd wordt geholpen en niet al te laat thuis kom

Teveel verloop van tandartsen.

Nu paar jaar bij videnti. 10 verschillende tandartsen gehad. Meeste voldoen. Maar paar slechte ertussen.

Deskundig en vlot

Deskundig en vlot geholpen. Fijne uitleg over behandeling

Geweldig en snel geholpen

Er was een stukje van mijn kies afgebroken en stond op punt om met vakantie te gaan. ik kon gelukkig nog terecht bij BlinQ tandartsenpraktijk Vijverstraat in St Willebrord en werd er snel en correct geholpen door mijn eigen tandarts nog wel.

perfecte ervaring

Doordat ik heel veel schrik heb (om een kies te laten trekken) loop ik al meer dan 2 jaar met kiespijn aan de rechterkant. (Die eruit moet) maar niet durf. Eet ik met de linkerkant. maar kreeg helaas aan de linkerkant ook kiespijn. na een week kiespijn toch contact opgenomen, kon die dag op de vijverstraat terecht. Besloten om de linker kies te trekken, de dag erna op de beiaard waar ik patiënt ben. Heel rustig werd alles uitgelegd en ook tijdens de behandeling. de verdoving voelde ik nauwelijks. het trekken is was dan ook echt pijnvrij! Alles is voor mij heel prettig verlopen, waardoor ik meer hoop heb dat ik de andere kies wel aandurf. maar dan wel het liefst bij dezelfde tandarts.

Prettige pijnloze behandeling

De tandarts waarvan ik de naam niet weet, behandelde mij snel en zorgvuldig. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Heel goed

Vlot en vriendelijk.

Hartelijke ontvangst. Duidelijke omschrijving van de handelingen

Blij!

Een stuk kies afgebroken. Gelukkig kon ik snel terecht en is het probleem verholpen. Voelt nu weer goed.

Snel en korrekt behandeld

Goed en snel behandeld

Goede uitleg

Goede uitleg van de assistentes bij mijn vraag over tanden bleken, ook de tandarts heeft de tijd genomen om mijn gebit en bleekbitje te bekijken.

afspraak op tijd

en makkelijk telfoisch bereikbaar

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.