Vriendelijke mensen!!

Gezellige mensen

positief

Wij hebben het als positief ervaren. Zeer geduldig, goede uitleg en tijd voor ons als patiënt.

Zeer vriendelijk en kundig

Ben voor de eerste keer op deze praktijk geweest maar hier zeker geen spijt van ze zijn heel vriendelijk en kundig

Vriendelijke ontvangst

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. Omdat ik te vroeg was kon ik even plaatsnemen in de knusse wachtruimte. De gebitsreiniging werd gedaan door een vriendelijke en professionele mondhygiëniste/ preventieassistente

goed, heel goed

Wegens mijn Extreme angsten oa tandarts en zo is deze afspraak goed verlopen. een tandarts die rekening met je houdt en zo het was moeilijk maar aangenaam

Nette vlotte behandeling

Prettig

Snel geholpen met zachte hand

Mijn gebied was goed, dus ik stond na 5 minuten weer buiten.

Positief.

Prima tandartsen prantijk

Dit komt hooftzakelijk door mijn tandarts eduardo Kinderman en Claudia die mij veelvuldig goed geholpen heeft aan de bali en telefonisch

Vriendelijk, deskundig en geruststellend

Niet fijn

Ik vind het niet fijn , dat er iedere keer een andere tandarts is. En zo ook met de mondhygiënische.

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg

Robert gaf goeie uitleg en onderzocht mn gebit zorgvuldig

Vriendelijke tandarts.

Plannen onze halfjaarlijkse afspraak gelijk door; dat is nooit een probleem.

Je wordt goed ontvangen en en leggen alles heel goed uit wat ze bij je gaan doen

Goed en lekker rustig

Het is niet zo groot binnen dus heel klein schaalig dat is voor mij lekker want ik ben altijd heel bang

Zo begripvol en vriendelijk geholpen

Zeer tevreden goed geholpen

Super goed

Prima goed en vakkundig vriendelijke tandarts en assistent

Lieve toppers

Ik werd super vriendelijk ontvangen. Ik had een flinke angst opgebouwd over de jaren maar het was heel laagdrempelig en ontspannen. Ze waren allemaal super lief voor mijn dochtertje dus dat was ook heel fijn. Bedankt toppers!

Goede dienstverlening

Paar kleine dingetjes qua onderhoud werden gelijk gedaan bij de kinderen. Dat schilt een extra afspraak en tijd.

Klantvriendelijk

Nemen de tijd voor je. Leggen goed uit wat ze gaan doen.

Fijn en vriendelijk ontvangst, deskundige tandarts.

Zeer vriendelijk ontvangst, vriendelijke en deskundige tandarts en assistente. Neemt patiënt serieus.

Na 1 x al beoordelen is moeilijk, maar was tevreden

Goed, werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren.met een spiegel kon je kijken waar over gesproken werd.

Als nieuwe klant kun je snel terecht.

Ik zocht een nieuwe tandarts aangezien ik uitgeschreven was bij mijn oude omdat ik lange tijd niet was geweest. Ik heb best veel angst ontwikkeld dus het was een hele stap om überhaupt te bellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kon binnen een week al terecht. Erg fijn! Mijn gebit is nagekeken en er is uitgelegd wat er moet gebeuren. Ik ontving binnen een paar dagen de begroting dus binnenkort mag ik weer terug. Één puntje van kritiek; naar mijn idee werd er weinig aandacht besteed aan mijn angst.

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.