Goed geholpen

Rustig en vriendelijk.

Was voor controle. Goed behandeld. Alleen jammer dat het een andere tandarts was. Ik vind het persoonlijk wel fijn dat iedere keer de zelfde tandarts hebt.

goed behandeld

Ik kon snel terecht hier

Ik werd wakker met hevige tandpijn en belde voor afspraak en ondanks het heel druk was en ze vol zaten met afspraken kon ik toch dezelfde dag nog komen

Iedere keer iemand anders .En vaak dat de afspraak verzet moet worden.

Ben niet tevreden maar wacht nog even af .

Prima ontvangst, over tandarts en assistente erg tevreden.

Brug laten plaatsen in 2 behandelingen. Alles vooraf goed doorgesproken, noodbrug geplaatst en binnen 14 dagen de definitieve brug. Zeer vakbekwaam personeel. Ook een 2e brug zal ik door BlinQ na een paar weken laten plaatsen.

Fantastisch

Supergoed en -snel geholpen door Robert.. Heel goed op mn gemak gesteld, ook door de assistente en de baliemedewerkster Claudia.

Goed alleen lang wachen op vervolgafspraak

Wel goed

Prima.

Snelle service. Prima.

Goede aanpak

Goede aanpak

Iedere keer een andere tandarts en mondhygiënist

Idem het vorige antwoord

heel goed

goed geholpen

Heel prettig

Hartelijk ontvangen en zeer kundig, rustig en lief geholpen

Heel vriendelijk en lief en heel netjes

Werd goed en vriendelijk geholpen en ze zijn ook geruststellend top

Ik had een voor mij nieuwe tandarts. Hij was kundig en serieus. Gaf goede adviezen. Echter bij een vervolgbehandeling (Klein gaatje) krijg ik weer ern andere tandarts..... Afwachten of die ook bevalt.

goede tandarts

Ik voel me op mijn genak. Ze luisteren en kunnen hun werk goed

Een leuk team van vriendelijke en begripvolle mensen. Je voelt je meteen op je gemak.

Altijd netjes en correct geholpen alleen weer andere tandarts Gelukkig wel dezelfde mondhyginiste

Jammer dat je steeds wisselt van tandarts

Kundige hulp

Rustig en kundig geholpen Ok goede uitleg wat hij ging doen

Tevreden

Klantvriendelijk

Klantgerichte kwaliteit

Vriendelijk en deskundig

Erg matig bezoek

Second opinion is in de maak, Verzekering op de hoogte gesteld .

Goed,

Ik zou het fijn vinden dat de nieuwe tandarts zichzelf even voorstelt op gemak . Het leek beetje lopendeband werk zo . Verder okee hoor.

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.