Prettig behandeld

Goede ontvangst, rustig en goede uitleg wat er gedaan wordt

Goede tandarts

Weten waar ze mee bezig zijn heel goed en vriendelijk

In goede handen

Luisterd goed, gerustellend en behandeld goed.

Lopende band werk

Ik vond het heel spannend om naar de tandarts te gaan en hoopte op een tandarts die me gerust zou stellen. Er was helaas vanuit de tandarts weinig communicatie of interesse waardoor mijn spanning juist is toegenomen.

Tevreden over het verniuwen van mijn kunstgebit.

De voor mij nieuwe digitale werkwijze om mijn gebit te vernieuwen verraste mij. Maar het paste zeker gelijkwaardig als de oude manier d.m.v. "happen". Mooi is dat zo alle tijden precies hetzelfde blijven en er is niemand geweest die de vraag stelde of ik een nieuw gebit had. Dat geeft dus aan dat het prima verlopen is. De meerdere afspraken verliepen soepel en op tijd.

Snel en rustige plek

Zeer professioneel

Mondhygiënste Kirsten werkt zeer vakkundig, ze neemt de tijd, legt alles goed uit en behandelt je professioneel .

Goed geholpen, goed advies

Hoeven vrijwel nooit te wachten. Deskundig en aardig personeel.

Veel wisselend personeel

Veel wisselend personeel

Ik wordt er altijd goed en netjes behandeld

Goed met deze tandarts. Dacht robert. Die wil ik houden graag.

prettig

ik ben keurig en netjes behandeld door een ervaren arts

Ze heeft me goed geholpen

Heel goed

Zoals altijd goed geholpen.

Voor de eerste maal bij een andere tandarts. Meteen een gerust gevoel. Zoals de vorige heel begripvol en duidelijk in het advies.

Goede controle naar mijn gevoel

mijn bezoek met controle verliep prima. De tandarts verwijderde ook gelijk het beetje tandsteen wat ik fijn vond. Had alleen weer een andere tandarts wat geen probleem is maar ze was niet erg spraakzaam maar verder wel vriendelijk . Doet niet af aan het feit dat de behandeling me kundig leek.

Een warm welkom bij een fijne tandartspraktijk

Mooie ruimte, zeer vriendelijke mensen/personeel. Kortom een fijne praktijk!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over tandarts Robbert , hij is rustig n kijk het voorzichtig na in controle . N ook heel tevreden met de assistent die me gebit gereinigd heeft . Ook voorzichtig wat ik heel fijn vind n hoop dat ze het volgende half jaar weer bij me doet . Zeer tevreden over blinq

Behandeling was prettig

Prettig op tijd behandeld Fijne afhandeling van afspraken

Gewoon prettige behandeling

Vriendelijk en netjes behandeld

Fijne pracktijk, houden hier wel heel goed rekening met mijn nogal extreme angst die ik opliep bij een vorige pracktijk Het helpt mij veel ze alles uitleggen en rekening met je houden

Vakkundig en meedenkend

Vakkundig en meedenkend

Vijverstraat 8 A

4711 EV Sint Willebrord

Over BlinQ Vijverstraat

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.