Geweldige mensen

Super ontvangen helemaal tot rust heel goed behandeld fijn praatje tussendoor helemaal perfect

Persoonlijk

Vind het prettig om dezelfde gezichten te zien, ben best angstig, Joëlle en Ed geven me het gevoel dat dat ook oke is. Joëlle is persoonlijk en vriendelijk, daarnaast is ze ook gewoon goed in haar werk, niet alleen tanden schoon maken maar ook de mens in de stoel begrijpen.

erg treveden

De behandeling was weer erg fijn

Fijn

Rustige benadering en nette behandeling

Jarenlang tevreden

Alles op z'n tijd...

Prima geholpen

Heel tevreden

Heel erg tevreden rustig goede uitleg heel erg fijn

perfect

Vriendelijk, aangenaam, pijnloos

Alleen maar professionals aan het werk met veel aandacht voor de patiënt en hygiëne.

Door de jaarlijkse controle van de tandarts en ieder kwartaal door mondhygiëniste blijft mijn gebit in orde, zelfs op mijn 80e. Ik ben ze hier heel dankbaar voor.

Ik ben heel bang, maar er wordt goed mee gedacht :)

Ik ben ontzettend bang voor de tandarts. Maar gelukkig helpt blinq Concordia laan altijd met de juiste tandarts en assistente. Fijne sfeer, aardig personeel.

keurig en vriendelijk

Zeer geruststellend

Een nieuwe tandarts. Van te voren gecommuniceerd! Maar heel blij mee met Leonie!

Ontzettend goed geholpen!

Zeer tevreden, op kort termijn nog een afspraak kunnen krijgen en erg goed geholpen

Kundige medewerkers en goede adviezen

Op advies ook in behandeling bij ParoBreda, dus ook een zorgverlener die niet denkt met zijn of haar portemonnee.

Herman heeft mij van mijn angst afgeholpen! Wat een fijne rustige tandarts!

Helemaal okee

Mooi op tijd. Vlotte controle. Aardige tandarts en assistente.

Geen tijdsverspilling.

De wachttijd was niet lang, er werd geluisterd en gehandeld op een probleem dat ik had en de behandeling en het personeel was vriendelijk.

zeer klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk

Prima maar niet meer dan dat

De controles zijn prima maar er is steeds een andere tandarts en er worden onnodige kosten gemaakt naar mijn mening

Menswaardig geholpen

Bij binnenkomst komst zijn ze al erg vriendelijk. Tijdens behandeling wordt er ook naar je gekeken en geluisterd. Vragen ook regelmatig of het gaat. Krijgt ook duidelijke uitleg en naar je vragen wordt geluisterd en duidelijke uitleg

Een fijne goede tandarts

Altijd goed en zorgvuldig Goede kwaliteit goed werk

Goede en gemoedelijke behandeling

Goede en gemoedelijke behandeling

Achteruitgang!!!

Steeds een andere tandarts, en er wordt slecht geluisterd naar de kinderen als er aangeven word als er iets zeer doet. Na een controle duurt het veels te lang voor er een behandeling komt. Al meerdere malen meegemaakt dat er daardoor onnodige duurdere en pijnlijkere behandelingen nodig waren. Erg jammer dit. Slecht telefonisch bereikbaar. Een keer een mondhygiëniste gehad die met haar telefoon foto’s maakte om daarna aan haar collega te vragen of het goed was wat ze deed. Ik heb ook nog iets positiefs. Toen er een stukje tand was afgebroken kon ik die zelfde dag nog langs komen.

Al jarenlang een fijne tandartspraktijk.

Zie boven

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!