Helemaal okee

Mooi op tijd. Vlotte controle. Aardige tandarts en assistente.

Geen tijdsverspilling.

De wachttijd was niet lang, er werd geluisterd en gehandeld op een probleem dat ik had en de behandeling en het personeel was vriendelijk.

zeer klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk

Prima maar niet meer dan dat

De controles zijn prima maar er is steeds een andere tandarts en er worden onnodige kosten gemaakt naar mijn mening

Menswaardig geholpen

Bij binnenkomst komst zijn ze al erg vriendelijk. Tijdens behandeling wordt er ook naar je gekeken en geluisterd. Vragen ook regelmatig of het gaat. Krijgt ook duidelijke uitleg en naar je vragen wordt geluisterd en duidelijke uitleg

Een fijne goede tandarts

Altijd goed en zorgvuldig Goede kwaliteit goed werk

Goede en gemoedelijke behandeling

Goede en gemoedelijke behandeling

Achteruitgang!!!

Steeds een andere tandarts, en er wordt slecht geluisterd naar de kinderen als er aangeven word als er iets zeer doet. Na een controle duurt het veels te lang voor er een behandeling komt. Al meerdere malen meegemaakt dat er daardoor onnodige duurdere en pijnlijkere behandelingen nodig waren. Erg jammer dit. Slecht telefonisch bereikbaar. Een keer een mondhygiëniste gehad die met haar telefoon foto’s maakte om daarna aan haar collega te vragen of het goed was wat ze deed. Ik heb ook nog iets positiefs. Toen er een stukje tand was afgebroken kon ik die zelfde dag nog langs komen.

Al jarenlang een fijne tandartspraktijk.

Zie boven

Altijd vriendelijk en goed behandeld.

Er wordt altijd heel goed uitgelegd wat er nodig is.

Goede service en vriendelijk

Aardige tandarts, leuk naar de kinderen ook

Altijd goed

prima geholpen ook met wachtrijden

Vervolg behandeling was erg ver in de tijd, maar prima oplossing voor gevonden

Vriendelijke tandarts en leuke assistentes

Ik word altijd goed geholpen.

Ik ben heel blij met mondhyg. joelle

Wat een fantastische behandeling, gezien mijn problemen met mijn hersenletsel. Joelle, je bent een kanjer voor mij, bedankt!,

Erg tevreden

Ben erg tevreden met deze tandarts praktijk

Goede praktijk, ook voor preventief onderhoud

Fijne VIP behandeling

Uitstekende zorg en super vriendelijk

Uitstekende zorg

ineens andere tandarts.

bij de afspraak kwamen we erachter dat er zonder enige mededeling ineens een andere tandarts hadden. die beste man wist ook niets van onze situatie af en we hebben alles weer moesten aangeven. ook qua medicijnen niet. de controle duurde een paar minuten en hij deed wel zijn best en was verder heel vriendelijk. daarna terug bij de receptie gingen we ween nieuwe afspraak maken voor de mondhygienisten en toen toen die gemaakt was vroegen we of hun een machtiging konden aanvragen bij de zorgverzekeraar zodat dit jaar mijn gebit kon vervangen worden. ineens begon haar collega zich er mee te bemoeien dat het ook afgekeurd kon worden en dat het moeilijk was om daar goedkeuring voor te krijgen. toen ik aangaf dat ik ook een baan heb en er vrij voor moet vragen kreeg ik op een nogal denegerende toon dat hun ook een baan hebben. waarop ik antwoorde dat ik het zo niet bedoelde. wij vonden het zeer onbeleefd en respectloos en onprofessioneel dat die medewerker er zich mee bemoeide. en dat de persoon die de gebitsreparatie voor hun deed heel moeilijk gte bereiken was en dat er met onze klacht niks werd gedaan.

Een drama. Was niet leuk.

Nieuwe tandarts, zonder daarvan melding. Lieve man, Kostas, maar hij begreep meerdere keren niet wat we bedoelden. Dat is erg lastig! Zeker als je wat andere vragen hebt, dan standaard alleen de mondcontrole. Aangegeven aan de balie dat we met de reparateur voor het gebit, meerder malen contact hadden gezocht. Dat ze daar toen niet opnamen. En dat ze ook niet terugbelden na een paar keer een bericht te hebben achter gelaten. De dame achter de balie vond het blijkbaar normaal, want ze zei niet dat ze zou proberen dat te overleggen en daarmee dus iets zou gaan doen. Ze reageerde kortaf/onbeschoft tegen ons. Het meisje wat ons eerst hielp, die was wel aardig. Maar de 2e die zich ermee kwam bemoeien, dus totaal niet. Onze vraag ging over de gebitsprothese van mijn vriend. Of ze een machtiging wilden vragen om nu na 4 jaar ipv 5 jaar een nieuwe gebitsprothese te mogen met vergoeding. Anders moet de oude weer gerepareerd worden en dat kost ook geld. Het is gewoon ver afgesleten.

Hele fijne tandarts, neemt de tijd. Legt alles goed uit, geeft goed advies en is heel vriendelijk.dit geldt ook voor de assistente, heel kundig en vriendelijk.

Ze zijn de allerbeste

tevreden

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!