Gewoon goed!

Goed geholpen en goed advies gehad!

goede ervaring

Goede geruststelling tijdens behandeling.

Helemaal top

Prima ervaring, de baliemedewerkster dacht geweldig mee

Vriendelijk, meedenkend, modern en op maat

Het delen van wat je ziet en voelt kan. Er wordt ook geluisterd. Blijf attent als je met de cliënt bezig bent, dat je niet praat als het niet nodig is. Leg van te voren uit wat je gaat doen! B.V. wat spuit je voor vloeistof in de mond bij een controle. Praat je over cijfers, leg uit wat je doet. Ik vind het belangrijk dat je tegen de tandarts zelf deelt, hoe het gaat. De assistente doet dit nu, is prima omdat het werk uit handen neemt. Toch is het belangrijk dat je een moment van bindingen hebt met de tandarts , noem het een opstart naar de behandeling. Dat geeft al vertrouwen. Welke tandarts mijn heeft onderzocht is Leoni. Achternaam weet ik niet.

Prettige benadering en een keurige afhandeling

Duidelijk begrip voor het loslaten van een kroon!

Ik goed geholpen en redelijk op tijd

Goed behandeld

in een woord Top

Zeer fijne ervaring met Blinq.

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam

Zie bovenstaand

Snelle oplossing van mijn kiespijn.

Er stond een afspraak gepland voor 2 juli. Helaas had ik enorme kiespijn. Gelukkig regelde de telefoniste dat ik dezelfde dag (5 juni) nog naar de praktijk kon. Omdat er gelijk een wortelkanaal behandeling plaats moest vinden hebben de tandartsen en assistenten het onderling geregeld dat er gelijk actie ondernomen kon worden. Daar was ik heel erg blij mee!

Zeer tevreden.

Voel me prettig in de praktijk.

Mijn kinderen en ik worden er altijd netjes geholpen.

Aan mijn kinderen (17 en 13) wordt vantevoren altijd netjes uitgelegd wat ze gaan doen.Datvis fijn!Bij mij ook.

Hele lieve mensen

Ikzelf ben erg angstig voor de tandarts,hele lieve mensen daar helpen je daarbij

De behandeling heb ik als goed ervaren

De tandarts heeft de behandelind perfect uitgevoerd

Vriendelijke tandarts die goed uitlegt en assistente

Slecht

Zat een andere tandarts die ik nooit heb gehad. Niet van te voren over geïnformeerd. Eigen tandarts blijkt daar niet meer te werken. Vindt die manier van werken niet zo netjes. Ik vind dat men je daar over moet informeren aangezien je graag bij een tandarts zit waar je je fijn bij voelt.

Het was helemaal prima

De tandarts heeft het heel leuk gedaan met me kinderen. Het was voor hun de eerste x.

tevreden en vertrouwd

Persoonlijke, sympathieke benadering. Dat geeft vertrouwen in behandeling.

Goud

Goud

Goed geholpen

Ondanks een lastige klacht, alles goed bekeken door tandarts Costas en Ed

Prima behandeld

Ben erg tevreden over mijn tandarts Ed Wien en heeft duidelijk uitgelegd wat bij mij de problemen zijn.

Goed, snel, deskundig

Deskundig, goed, snel geholpen.

Herman is een topper

toch weer redelijk gespannen voor de behandeling maar de wijze waarop Herman daarmee omgaat is zo prettig dat het weer perfect verlopen is, voor herhaling vatbaar, bedankt.

Ik voel me heel zorgvuldig behandeld

Mijn zorg werd serieus opgepakt.

Altijd kundig en rustig

Er is tijd voor je, ze denken mee. Voelt relaxt en ze luisteren goed.

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Ik zie er nooit tegenop om naar de tandarts te gaan. Ze proberen altijd alles zo pijnloos te behandelen.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!