in orde

namen de tijd

Prima ervaring

Prima geholpen

Altijd goede zorg

Goede zorg en vriendelijk tandarts

Stipt, duidelijk en prettig

Was een fijne combi. Precies op tijd en duidelijk in communicatie.

Ik word altijd super goed geholpen

Aardige mensen

Fijne tandarts praktijk

Prima tandarts, assistentes etc. Altijd vriendelijk zeer vakbekwaam

behandeling goed ervaren

nvt

Routine controle - prima

Normale controle - nette ontvangst door de assistente en professionele controle door tandarts

Heel goed

Aardig personeel, snel en kundig geholpen.

Reactief

Ik krijg niet in de indruk dat de praktijk zich hard maakt voor de gezondheid van mijn gebit. Achter afspraken moet ik zelf aanjagen. Bij verzetten moet er meteen naar een datum maanden later gekeken worden. Reiniging lijkt oppervlakkig (in vergelijking tot reiniging bij de praktijk waar ik zat voordat ik naar Etten-Leur verhuisde).

Zoals altijd, goed

Zoals altijd ben ik zeer tevreden over de kundigheid van Ed. Daarbij altijd vriendelijk en rustig. Mijn dochter van inmiddels 11 gaat ook altijd zonder angst in de stoel zitten.

Gehoord, begrepen en stil verwacht .

.....

Prima geholpen

Verbazend

Ik schrijf dit bericht voor mijn man. Ik was verbaasd dat de tandarts binnen enkele minuten klaar was met mijn man. Er werden foto’s gemaakt, even naar het tandvlees gekeken en klaar. We zijn het zo anders gewend bij onze tandarts (Ed). Ik had niet het gevoel dat er deugdelijk gecontroleerd werd. Heb er batuurlijk ook geen verstand van. Maar we stonden samen in een wip weer buiten. Wel heel aardig en geduldig.

Goed geholpen door de tandarts

Aangegeven dat ik bang ben voor de tandarts. Hij heeft zijn gemak genomen en vertelde steeds wat hij aan het doen is. Ook vroeg hij steeds of het nog ging. Dus echt goed geholpen!

Vertrouwde omgeving

Afspraak behandeling gesprek. Positief

Lang wachten voor behandeling

4 mei is mijn wortelkanaalbehandeling ,staat wel op de wachtlijst.

Kundig en vriendelijk.

Door omstandigheden te laat naar werd gelukkig nog wel behandeld.

Op controle geweest samen met mijn vrouw, voor mij vervolgafspraak gepland geconstateerd dat vulling van mijn kies weg was goede controle met vervolgafspraak

Fijne tandarts

Ik ben een aantal jaar geleden overgestapt van een wat ouderwetse tandarts, heel blij met deze tandarts. Inmiddels gaan mijn kinderen hier ook, waar ze ook echt de tijd nemen en het consult speels wordt afgenomen.

Lange wachttijden ondanks pijn

Als je pijn hebt wordt je niet meteen geholpen omdat je langer dan 6 maanden niet op controle bent geweest. Vervolgens moet je nog steeds erg lang wachten op een behandeling, ondanks de pijnklachten. Of je moet naar een spoedtandarts die hoge kosten in rekening brengt. Ik ben niet tevreden over de gang van zaken

Vriendelijk personeel en grondige controle en reiniging

Mondhygiëniste en tandartsbezoek waren allebei zeer goed.

Fijne praktijk! Deskundig personeel.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!