Prima!

Voelde me op mijn gemak en werd fijn behandeld

Vlotte en klantvriendelijke behandeling met persoonlijke aandacht.

Prettig, meedenkend.

Zeer tevreden over mijn tandarts

Ik kom hier al jaren. De manier van benaderen is erg fijn waardoor ik een stuk minder angst heb voor de behandelingen. Er word goed overlegd wat er gedaan word en uitleg gegeven. Over de behandelingen ook altijd zeer tevreden.

Tevreden

Vriendelijke, behulpzaam,deskundig.

Super en goed

Je word er super en duidelijk behandeld

Geweldig team

Ben heel goed geholpen door twee fantastische mensen goede uitleg en behandeling, hoewel ik best bang was snel gerustgesteld heel fijn.

Super tevreden!

Super tevreden. Ieder half jaar controle en ondertussen mooie facings. Je komt nooit voor verassingen te staan. Alles word netjes besproken. Dank je wel Herman en medewerkers.

geweldig

jullie zijn allemaal heel vriendelijk,als ik op de taxi zit te wachten krijg ik meestal n bakje koffie.

Gewoon zoals het hoort.

Gewoon goed

Altijd goed, op tijd en snel geholpen

Fijne ervaringen altijd met zowel de tandarts als de mondhygiëniste.

Al jaren heel tevreden.

Een bezoek aan de tandarts is niet altijd zoiets als een een paar nieuwe geweldige sneakers scoren. Ik ben erg tevreden met deze tandartspraktijk, zowel voor en tegenspoed.

Enorm fijn geholpen

Fijne tandarts Ed en assistente ook top!! En mijn kies super goed gemaakt! Bij de volgende vraag word er gevraagd naar een naam maar ik heb geen idee hoe Ed met zijn achternaam heet sorry

Zeer fijn

Ondanks mijn angst zeer fijne tandarts

Vakkundig

Plaats nemen in de stoel, klacht bespreken, tandarts Esther legde uit wat ze ging doen, en de assistente zorgde voor een ontspannen sfeertje. Stond zo weer zeer tevreden buiten.

heel goed

Concordia laan Herman de Raaf , fijne oprecht advies en controles

Perfect goeie uitleg ze weten waar ze over praten

Ik ging langs voor een intake gesprek ze namen de tijd ervoor om alles perfect uit te leggen super bedrijf

Voor mij top, lekker dichtbij, vriendelijk personeel, mooie inrichting, duidelijke communicatie, op tijd en goed geholpen

Fijne tandarts en makkelijk afspraken plannen

Een relaxte sveer fijne tandarts gewoon goed

Prima behandeling van iets dat niet prettig is.

Rustige behandeling met steeds duidelijke uitleg van de volgende stap.

Fijn in de omgang

Behulpzame ,fijn in de omgang

Goed en vakkundig geholpen

Er werd uitgebreid besproken wat de behandeling inhield en waarom deze gedaan moest worden.

Heel erg positief!

Tijdens elke behandeling/ controle wordt zowel door de mondhygiëniste als de tandarts regelmatig gevraagd aan mij of het goed gaat. Hiermee voel ik me gezien en gehoord in vergelijking met mijn vroegere tandarts waar ik alleen de opdracht kreeg om mijn mond open te doen en moest ontspannen. Bij hem had ik een grote angst opgebouwd met gevolg dat ik jaren niet op controle geweest ben. Ben heel erg blij dat ik naar Blinq durfde over te stappen! Laatste controle is gedaan door Ed. Ik weet niet wat zijn achternaam is. Dus Wien kan verkeerd zijn.

Fijne ervaring

Makkelijk aanmelden, goede behandeling, fijn te woord gestaan, makkelijk vervolgafspraak maken. Grt

Topservice van de wachtruimte tot de tandartsstoel!

Ik ben zeer tevreden over Blinq Tandartsen. De sfeer in de wachtruimte is erg prettig en stelt je direct op je gemak. De tandarts werkt zeer professioneel en vakkundig. Een absolute aanrader voor iedereen in Etten-Leur!

Duidelijke uitleg

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!