geweldig goed

het is altijd fijn hoe herman ons benadert en belangstelling toont en de behandelingen doet ook het personeel

Het was goed

Ik heb van te voren goede uitleg gehad En ik ben goed behandeld

Super fijne tandarts

Zeer deskundig

Prima opgelost

Ik ben zeer vakkundig geholpen door een ervaren tandarts

zaterdag 14 mrt. jl. zijn er een kies en een verstandskies getrokken.

over de behandeling is voorafgaand heldere uitleg gegeven. Ook tijdens de behandeling werd kort aangegeven welke stap volgde. Niets dan lof over de behandelende tandarts en haar assistente.

Alles prima geregeld

Alle personen heel vriendelijk en belangstelling.

normaal

Personeel aan balie kan beter

Rustige fijne tandarts

E.d. is mijn tandarts fijne man

Professioneel

Ik bang om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik bij blinq tandarts ben niet meer! Word gerustgesteld en vragen steeds of het gaat! Natuurlijk ga ik nog steeds niet met een hoezee gevoel maar ben niet meer gespannen!

Toppie

Tevreden

Goede ervaring Goede behandeling

Fijne sfeer

Er heerst een fijne sfeer je hebt niet het idee bijvde tandarts te zijn

Fijne tandarts praktijk

Goede uitleg en fijne omgang

Vriendelijk en deskundig

De tandarts is niet mijn favoriet, het helpt zeker als daar aandacht voor.is.

Was oké, maar meer ook niet

Mijn tandarts was bij mijn laatste paar bezoeken niet heel sociaal. Bij het weggaan zat ze beide keren met de rug naar ons toe in de pc te kijken ipv ons even aan te kijken en fatsoenlijk gedag te zeggen. Dit vind ik niet zo netjes en niet prettig. Ik weet haar naam niet, maar dat kunnen jullie vast opzoeken. De mondhygieniste daarentegen vond ik wel heel goed, ook haar naam weet ik niet En iedere keer andere tandartsen vind ik ook niet prettig.

Het is altijd goed en fijn , wordt altijd geluisterd en top geholpen !

Teleurgesteld

Altijd tevreden geweest. Nú afgelopen keer….. 2 jonge meiden die gezellig zitten te kletsen terwijl ze met mijn afgebroken kies bezig zijn, 2 keer in 1,5 uur tijd bij de tandarts geweest en nu moet ik dinsdag weer terug om mijn kies te trekken. Maar niet bij deze 2

Altijd vriendelijk

Ik ben erg bang voor de tandarts, maar ik word goed geholpen.

Zeer goede vriendelijke ontvangst

1e bezoek. Heldere en goede diagnose enxafspraken gemaakt. Prima. Houdt ik van

Uitsrekend

Geweldig geholpen

Ben altijd heel tevreden.

Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Correct

Correct

Joella doet het heel perfect

zoals altijd top

Super !!

Fijne praktijk waar je prettig en veilg voelt !

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!