Vriendelijke assistenten, zeer kundige tandarts

Nooit eerder pijn bij controle

Helaas was dat de eerste keer dat ik pijn heb ervaren tijdens een reguliere controle. De assistente prikte verschillende keren in mijn tandvlees. Helaas ben ik over gezet naar een andere tandarts waar ik de naam niet eens van weet. Hij werd simpelweg voorgesteld als ‘de tandarts’. Ook heb ik twijfels bij de doorverwijzing naar de kaakchirurg die nu nodig zou zijn. Daarnaast werd er een half jaar geleden gesproken over het mogelijk plaatsten van een kroon over een andere kies. Over betreffende kies is nu niet gesproken Voorheen zat ik bij Herman, toen nooit klachten gehad

Klantvriendelijkheid

Goede behandeling gekregen

Goede behandeling gekregen,

Gewoon een zeer goede en vriendelijke behandeling

Prima onderzoek en afhandeling

Fijne praktijk

Vriendelijkheid

prettige behandeling en erg zorgvuldig

Ben goed behandeld

Heb een goed gevoel na de behandeling

goed behandeld

Op tijd geholpen met aandacht voormijn probleem

Hele fijne tandarts

Vakkennis goed, communicatie vraagt aandacht

Ik ben bij tandarts en mondhygiëniste geweest. Dit gaat over de tandarts. Tandarts voert geen gesprek. Communicatie verloopt via korte vragen. Ik dacht dat ze vroeg of ik last had van een kies met een zwarte of een witte vulling (ik heb nl beide). Na de behandeling bleek dat de vraag ging over hoe ik de kies gevuld wilde hebben.

Een Super tandartsenpraktijk

Fijne tandarts, zoeken altijd naar mogelijke oplossingen klantgericht!

Fijn en professioneel

Zowel de tandartsassistente die de preventiebehandeling deed, als de tandarts waar ik voor controle kwam, maakten een vriendelijke rustige indruk op mij. Ze gaven aan welke handelingen zij uit gingen voeren.

Tevreden stellend

Wacht resultaat van komende behandeling af

Goede uitleg en geruststelling

Prettig bezoek

Ben prima geholpen.

Nogmaals prima geholpen vriendelijk behandeld.

tijd schema was goed

Ze willen wel graag foto's en tandsteen verwijderen.

Zakelijk

Netjes en correct, bevestiging van afspraken werkt na vele jaren nog steeds niet goed. Controleer altijd factuur zodat er geen overbodige kosten gedeclareerd worden.

Heel goed.

Fijne binnenkomst heel vriendelijk.En dat de kleine gelijk gedaan worden.

Goed en klantvriendelijk

Prima geholpen alles werd precies uitgelegd.

Een prettige fijne ervaring.

Heel erg prettig en klantgericht.

Redelijk

Afgelopen maandag ben ik geweest ivm een facing die wat los zit. Gelukkig kon ik er even tussendoor. De tandarts die mij hielp, is wat gehaast en wist niet precies wat ze met de facing kon doen. Ik mis de tijd en aandacht en het persoonlijke wat ik altijd gewend was bij blinq. Het allerliefst word ik gewoon door Herman geholpen omdat hij mijn verleden weet, en mijn gebit kent. De naam van de tandarts weet ik niet meer. Vriendelijke Groet, Lianne

Tevreden

Heel goed gedaan

Vriendelijke ontvangst, top behandeling

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.