De werkdruk is duidelijk te merken

Ik heb het bezoek voor de jaarlijkse controle ervaren als lopende bandwerk. Nauwelijks contact met client.

Uitstekend geholpen!

Tandarts Oldezki evenals Jolanda (weet geen achternaam, vandaar onbekend ingevuld bij onderstaande vraag) de preventiemedewerker, hebben heel vriendelijk, vakkundig, accuraat en snel hun werk gedaan. Top!

Zakelijk

Het is erg zakelijk geworden. Kort socialtalk is er niet meer bij…. Feit dat ik de naam van de desbetreffende tandarts niet weet zegt eigenlijk al genoeg.

Snel en goed geholpen

Zie boven

prettig, attent, hartelijk

Goed contact, duidelijke duidelijke uitleg. Geen lange wachttijd.

Zeer matig

Een vulling was de volgende dag losgeraakt. Dat gebeurt vaker.

Behandelingskosten niet duidelijk en weinig overleg hierover mogelijk

Heb onlangs (22 maart )een behandeling van tandarts Oledski gehad voor t vullen van 2 kiezen, waarbij laatste kies een wortelkanaalbehandeling nodig had .deze behandeling is niet afgemaakt kunnen worden . Reden? Te weinig tijd ingepland, niet verwacht dat t wortel kanaalbehandeling moest worden? Ofdat een bloedende tong geraakt tijdens de behandeling verdere behandeling in de weg stond. Nu kan behandeling pas in JUNI a.s afgemaakt worden wegens overvolle agenda van tandarts Oledski. Heb me op wachtlijst laten plaatsen voor eerdere behandeling bij uitval andere patiënt (en). Tandarts zei dat ik mijn tong moest ontspannen, moeilijk als je verdoofd bent vind ik. Waarom moet t zo lang duren voordat behandeling afgemaakt kan worden? Heb al week lang veel last van tong iedere keer als er voedsel of drank langs kapotte tong komt Is t zinvol om kontakt met tandarts op te nemen over klachten v tong en uitgestelde afmaken v wortelkanaalbehandeling? Graag jullie reaktie hierop. FMM VERMEULEN . Geb.datum: 08-01-1951

goede, nette ontvangst en behandeling

naar een tandarts gaan is voor mij nooit ern hiep hoi gevoel, maar ga et sltijd weer goed weg

Nvt

Nvt

Erg tevreden

Ben goed gerust gesteld

Geduldige en vriendelijke proffesionals

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en ga fluitend naar binnen en naar buiten. Geweldige tandarts!

Correcte behandeling Goede uitleg over de behandeling.

prima geholpen

zie boven

Goede, rustige benadering, alles in overleg

uiteindelijk goed

Wij willen graag een afspraak met een vaste tandarts ( onze tandarts ) en niet verrast worden met een andere als we binnenkomen. Kwam wel goed na opmerkingen onzerzijds. Eigenlijk missen we Herman erg. Informatie bij afspraak maken klopt ook niet. Concordia en Beiaard geven verschillende info over mail en sms. Jammer is dat in de sms/mail niet de locatie vermeld wordt waar de afspraak is: staat locatie Blinq tandartsen > beter locatie Beiaard of Concordialaan

Blij altijd bilj

Jullie zijn de beste 10/10 Ik ben blij bij jullie Ik wil Dank jullie wel voor goed werke en vrendlijk zijn. Sorry voor slecht mijn dutch is.

Zorg zoals zorg gegeven hoort te worden.

Snelheid, geen lange wachttijd en een vlotte benhadeling.

Kiespijn, bellen, medewerker aan de lijn die begrip toont en snel een afspraak regelt. Tijdens de afspraak, op tijd, fijn en professioneel geholpen.

goed geholpen

afspraak op tijd, goed advies,zorgvuldig

Vriendelijke mensen, die voor je klaar staan.

Goede ervaringen.

moet nog blijken ?

als rekening voor gebitje redelijk wordt afgehandeld

Correct, professioneel

Nette ontvangst. Mooie behandelkamers. Alleen te open: soms veel geluid van buren

Prima geholpen

Duidelijke uitleg

Professioneel en klantgericht

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.