Worden wel meer attributen gebruikt tov Blinq Concordialaan

korte wachttijd

Wel prettig om te weten bij wie ik onder behandeling ben.

altijd prima en correct

Ik ervaar altijd een prettig bezoek, wordt goed geholpen. Na aanschaf van een nieuwe tandenborstel was de VIPreiniging in het vervolg niet meer elke keer noodzakelijk en dat werd ook eerlijk verteld. Fijn als een tandarts dat ook aangeeft. Ik kom met plezier weer terug.

snel en goed

kundig

Vriendelijk en kundig personeel

voor zo ver je graag naar de tandarts gaat ga ik altijd met een goed gevoel naar en weg bij Blinq

Ik ben tevreden

Mondhygiëniste is vriendelijk. Stelt mij op mijn gemak, ben uitstekend geholpen en heb goede voorlichting gekregen

Prima geholpen

Samen naar de beste oplossing gezocht

Goede en snelle behandeling

Goede en snelle behandeling

Erg lang moeten wachten.

Ik had twee afspraken, één om 11.00 uur en één om half 12. Daarom was ik om 10.55 uur aanwezig. Om 11.25 ben ik aan de balie gaan vragen waarom ik nog niet was opgeroepen voor mijn eerste afspraak. Ik was bang dat mijn tweede afspraak in de knel zou komen. Uiteindelijk was ik pas om 11.35 aan de beurt. Alle voorgaande keren werd ik keurig op tijd geholpen, met een maximale wachttijd van 5 minuten.

Vrijdagmiddag telefoon onbereikbaar.

Donderdag vanuit tandarts antibiotica gekregen. Gistermiddag geprobeerd jullie te bellen vanwege pijnklachten en vragen. Spoednummer was te extreem. Echter na een aantal keer bellen is jullie telefoonnummer onbereikbaar en alleen een spoednummer. Echter, zit ik nu een weekend lang met vragen omdat jullie niet bereikbaar zijn. Zo niet klantvriendelijk!

Leuk gesprek gehad

Het was prima

Normaal, bang voor de tandarts, maar alles werd goed uitgelegd.

Ze deed het geweldig.

Ze is heel aardig,werkt zeer rustig, door haar vind ik het ook niet meer zo naar om te gaan .

Goed geholpen

Keurig netjes en goed geholpen

Prima, professioneel en vriendelijk.

Zie boven.

Prima behandeling

Op tijd aan de beurt, vriendelijke en adequate behandeling, aandacht voor vragen.

Begripvol

Altijd vriendelijk ontvangen.

Mijn ervaring was goed ik ben tevreden

Mijn ervaring is goed

Snel, vriendelijk en deskundig

Goed advies, deskundige behandeling, tijdige signalering

Goede behandeling

Controle behandeling was goed en snel ware het niet dat ik gedwongen werd om gelijk 2 foto’s te maken van de vullingen

Het werd afgeraffeld

Ik kwam voor controle en dat ging nogal chaotisch. Het is mij niet duidelijk of vervolg behandeling nu wel of niet nodig is. Er moesten zonodig foto’s gemaakt worden. Mij is niet duidelijk waarom. Al met al een teleurstellende ervaring.

Vriendelijk en deskundig

Ik werd op vriendelijke en m.i. deskundige wijze geholpen.

Goed resultaat

Goede behandeling mondhygieniste

Fijne tandartsenpraktijk

Aanmelden verliep vlot. De wachtkamer straalt rust uit en is schoon. De tandarts keek eerst in mijn dossier alvorens vragen te stellen en te starten met de controle. Ik vond het een fijne behandeling!

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.