Het bezoek was prima.

Ik ben op tijd geholpen en de afspraken verliepen erg efficiënt.

Vriendelijke en pijnloze reiniging

Erg goed, aardige hygiëniste, bekwame tandarts!

Goede zorg

Goed geholpen

Op een nette en correcte manier geholpen!

gewoon goed

alles was naar wens

Snelle service bij pijnklachten, heel goed

Na een kaakoperatie een ontsteking opgelopen. Om 8 uur gebeld, om half negen al iemand die me heeft kunnen helpen. Top!

Ben erg tevreden over behandeling

Tevreden goed, deskundig geholpen

Kreeg eerst duidelijke toelichting wat er ging gebeuren Het trekken van de kies was zogoed als pijnloos

oke

oke

Klantvriendelijkheid

Goede ervaring

Super netjes en goed geholpen!

Super netjes en goed geholpen!

Gezellig en uitstekend.

Goede tips en meelevend persoon.

Fijne bejegening en duidelijke uitleg behandeling

Prettige manier van overleg van wat nodig is voor behandeling. Ook tijdens behandeling goede terugkoppeling.

Tevreden

Allemaal prima

Op tijd, adequaat, vakkundig en voorkomend, weet alleen niet meer of de Spaanse mevrouw zich voorgesteld heeft.

Persoonlijke zorg is goed.

Vakkundig geholpen

Goed geholpen

Goed, Fijn overleg over vervolg van behandeling.

Goed.

Op tijd geholpen. Vriendelijke tandarts en assistente en goede adviezen

Als zeer goed

Super service met een lach en deskundigheid

De tandarts was erg persoonlijk, lief voor mijn dochters. Naast deze persoonlijke aandacht was ze erg kundig en duidelijk over de status van ons gebit. Ervaring was gewoon erg goed

prima, zo doorgaan

prima zo doorgaan

Altijd goed

Je word altijd netjes ontvangen en behandeld

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Onverwachts een afspraak moeten maken doordat een stukje van mijn kies was afgebroken. Ik kon binnen 2 uur terecht en ben zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Reparatie van mijn kies is super netjes en op een prettige manier gedaan. Ik heb daarna nergens last meer van gehad.

Bij BlinQ in etten leur heb je tandarts van reij een hele ontspannen sfeer. Hetzelfde als remco snoeys die daarvoor was. Alsof je in een huiskamer komt. Ze legt ook altijd precies uit wat er gaat komen. En geeft een positief advies over het onderhoud van je tanden.

Geruststellend

Mijn Mondhygiëniste is zeer goed ze krijg me relax in de stoel

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.