Slecht

3 maanden terug werd er tandsteen bij mij verwijderd , zij zei tegen mij ; over drie maanden kom je terug alleen voor controle. Vervolgens kwam ik op controle , werd er weer tandsteen verwijderd. Dat was niet echt de bedoeling en vervolgens krijg ik nu een factuur van €84 , daar ben ik niet echt blij mee. Met vriendelijke groet Tahir Dogan 27 juni 1976.

Dames achter de balie zijn erg vriendelijk. Maria de mond hygiëniste is erg vriendelijk en doet haar werk rustig en precies. Ook pijnloos! Altijd vrolijk en belangstellend. Ik kan bij de persoon die mij als laatste heeft behaald geen keuze maken, want ik ken haar achternaam niet. Het was dus Maria de mond hygiëniste.

Vlot en vriendelijk

Snel aan de beurt, pijnloze tandsteenverwijderiing en goede controle door de tandarts

Vriendelijke ontvangst

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. Hoefde niet lang te wachten in de wachtkamer.

Goede behandeling

En werd begrip getoond voor mijn situatie en mee gedacht. Ze heeft me heel goed en deskundig geholpen

Verdoving deed goed zijn werk

Helaas bleek mijn kies niet meer in orde. Oude vulling er uit en nieuwe er in. Van de behandeling nauwelijks wat gevoeld dus dat was fijn. We zijn nu een weekje verder en het is nog wel gevoelig dus ik weet niet zeker of het probleem is opgelost. Ik weet trouwens ook niet altijd hoe de tandarts heet. Het is blijkbaar onze eigen tandarts en het is een dame.

Fijne tandarts en assistente

Fijne tandarts en assistente

Heel goed

Lieve tandarts en assistente

Lieve geduldige tandarts en assistente, die tijd voor je nemen en rekening met je houden

Zoals altijd goed.

Goede ervaringen

Vriendelijke en zeer vakbekwame tandarts

Goede ervaring

Prima geholpen.

Prima geholpen en vakbekwaamheid.

werd goed en snel geholpen.

Lastig om telefonisch contact te krijgen. Lange wachttijden die oplopen tot langer dan 30 min. En moeite met verstaanbaarheid. Ik ben slechthorend maar mijn man niet en die had ook moeite met de telefoonverstaanbaarheid.Behandeling zelf was prima.

Heel vriendelijk geholpen

zie bovenstaande

Op tijd geholpen,

Vlot en vriendelijk

duidelijkheid over behandelingen

goede ervaring maar veel te duur kleine vulling 83 euro 2 foto s 37 euro die laat ik niet meer maken .

ik kom hier al bijna 50 jaar. Hoewel er sinds enige tijd een vestiging aan de Concordialaan is en deze dichterbij is, blijf ik toch naar de Beiaard komen.

prima praktijk

Goede ervaringen met mijn tandarts in deze praktijk en tot nu toe ook fijne ervaringen met de mondhygiëniste.

Snel geholpen

Prima! correcte uitleg en bijzonder vriendelijke dame.

Puntje van aandacht: Zet bij de bevestiging van onze afspraak wel het contact persoon door wie je geholpen wordt. Dus mijn keuze hieronder van de mondhygiënist mevrouw of mijnheer M. Tahib is puur speculatief!

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.