Vriendelijk, kundig personeel. Geen wachttijd.

Zowel door tandarts als assistente vriendelijk en kundig geholpen. Ik heb ook niet hoeven te wachten.

Superfijn geholpen

Fijne praktijk en fijne tandartsen altijd vriendelijk

Ik ben geweldig en snel geholpen,bedankt!!

Tand uit ondergebit afgebroken,ik kon het smiddags alweer gerepareerd ophalen,prima service?

prettig duidelijk, keurig op tijd met behandeling

zie boven

Fijne ervaring met mondhygieniste

Goed ,vriendelijk ,gerust stellend.

Het gaat wel erg snel

De tandarts was mij onbekend. De behandeling ging snel wat goed is maar ik kon zo niet goed beoordelen of wat gedaan was wel oke was. De aangebrachte vulling heeft een randje die ik op dat moment niet opgemerkt heb

Zeer efficiënt

De behandeling was zeer efficiënt

Erg prettig

Uitstekende service

zoals iedere keer: weer prima

Fijne tandarts Mevr. van Reij

prima hulp

Deze tandarts heeft mij prima geholpen en was vriendelijk en behulpzaam. Aanrader

Snelle behandeling

Ik belde en kon dezelfde ochtend komen.

Geen enkele opmerking.

Oke

We hadden een dubbele afspraak. Er was genoeg tijd over, maar toch werd voorgesteld om terug te komen voor verwijderen tandaanslag. Onnodig en niet zo klantvriendelijk. Gelukkig kon het alsnog ruimschoots binnen de tijd

Goed geholpen

Op mijn gemak gesteld Naar de tandarts gaan is toch niet zo fijn. Helaas weet ik nog steeds niet hoe mijn tandarts heet.

Snel geholpen

Was op mijn gemak en ze heeft het netjes verholpen.Ben weer klachtenvrij

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Niet lang hoeven wachten en een luisterend oor voor mijn wensen

gewoon goed

gewoon goed

Het was weer een aangename behandeling!

Ik kom altijd een beetje gespannen binnen maar zij stellen mij snel weer gerust en voel mij op mijn gemak door de vriendelijke en professionele behandeling!

Deskundig

Deskundig

Keurige behandeling, zowel door de mondhygiëniste als door de tandarts

Zie bovenstaande

Prettig

Fijne tandarts.

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.