Goed en correct geholpen.

Ik ben goed en correct geholpen (door Mariëlle) Duidelijke uitleg en no-nonsense houding.

Zeer positief

Mooi op tijd geholpen en alles pijnloos.

Korte wachttijd en snelle behandeling

Duidelijke toelichting op de behandeling gekregen

Professioneel en nemen de tijd

Ik kom al jarenlang bij BlinQ Beiaard en ben zeer tevreden. Het hele team, van de balie tot de tandarts, is vriendelijk en professioneel. Er wordt altijd rustig de tijd genomen om uit te leggen welke behandeling volgt, hoe de staat van mijn gebit is en of het wenselijk is om bijvoorbeeld foto’s te maken. Het gaat in overleg.

Efficient en zorgvuldig

Ik word altijd snel geholpen door kundige mensen die ook altijd goed adviseren. Als iets niet nodig is of lijkt (bijvoorbeeld 2 keer per jaar reiniging) dan zullen ze dit ook adviseren om maar 1 keer per jaar te doen. Erg prettig.

Twijfelachtig...

De tandarts ( Michelle) die is een fijne meid, rustig en kundig. Over de mondhygiëniste ( Femke) die mij geholpen heeft, heb ik geen goed woord over. Heel mijn mond zat onder het bloed tijdens de behandeling, ze moest zelfs mijn gezicht poetsen toen ze klaar was. Ik heb nu ook nog steeds de naweeën van haar behandeling ( na 2 mnd). Ik dacht dat de nieuwe vulling niet goed zat, maar het blijkt een zenuwpijn te zijn door de brute behandeling vd mondhygiëniste. Zij komt nooit meer aan mijn tanden.

Snel aan de beurt

Vriendelijk behandeld

Goede tandartspraktijk

Ik ben correct en naar verwachting zeer goed behandeld

Adequate hulp

Rustige bekwame attente behandeling

Zoals verwacht

Zorgvuldig en geduldig. Duidelijke uitleg over de te nemen stappen.

Positief met een kleine kanttekening

Was snel weer buiten, zoals gewoonlijk. Alleen jammer dat, na het verwijderen van het tandsteen, geen water meer wordt aangeboden om te spoelen. De dame zei "slikt u maar" Verder was het weer goed.

Uitmuntend

Zeer vriendelijke en bekwame tandarts en tandarts assistente, uitermate fijn geholpen

Heel erg goed

Goede behandelingen

Zeer goede ervaring

netjes geholpen

Kon niet mijn vaste mondhygieniste krijgen dan was het 5 sterren geweest

Vriendelijk, betrokken met goede uitleg

Ik ben fijn geholpen door Kirsten, ze is vriendelijk en betrokken en werkt met aandacht en zorg

Goed geholpen

Alles werd rustig uitgelegt door de tandarts

tevreden

tevreden, zegt het voort

Fijne praktijk.

Wederom uitermate vriendelijk geholpen.

Tevreden

Goed geholpen

Deskundig, klantvriendelijk

Deskundig en klantvriendelijk

goede service

ff op controle stuk vulling was eruit gelijk gerepareerd zonder nieuwe afspraak te hoeven maken

Onpersoonlijk en wisselend contact

De receptioniste had er echt geen zin in die dag. Wederom een nieuw gezicht die zich niet even voorstelt. Dus geen idee wat ze gaat doen. Het begon met foto’s en eindigde met een gebied reiniging die lang niet zo uitgebreid was als voorheen. Een tandarts die heen en weer aan het klikken is tussen mijn röntgenfoto’s en dossier zonder uitleg..

Heel snel geholpen en goed

Vriendelijke ontvangst en snel geholpen

Ik werd voor mijn intake goed ontvangen door de frontdesk medewerker. Ik heb niet eens plaats kunnen nemen op de wachtbnk of ik werd al opgeroepen. Er werd snel een foto gemaakt van mijn gebit en daarna kon ik snel door naar de behandelende tandarts. Ik zat er prettig bij op de behandelstoel. Zij vondt mijn gebit heel goed uitzien na een visuele controle te hebben uitgevoerd. Top

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.