Zeer professioneel behandeld

Door mijn tandartsvrees ben ik zeer goed ontvangen.alles werd rustig uitgelegd en werd op me gemak gesteld.weer wat overwonnen.volgende maand wederom een behandeling maar zie ik met minder tegenzin tegemoet al blijft het spannend

goede zorg

vriendelijk personeel snelle service, fijn dat kleine behandeling bij controle afspraak kan

Vriendelijk en gewoon goed geregeld

Vriendelijk en gewoon goed geregeld

Vriendelijk ontvangen

De controle was relaxed Aardige behandelaren Legt alles duidelijk uit wat er gebeurd of geconstateerd is Ik voelde mij op mijn gemak

Prima mondverzorging!

Laatst de overstap gemaakt naar BlinQ tandartsen. Een zeer prettige ervaring, betrokken medewerkers en goede mondzorg!

Goede behandeling

Geweldig tandarts goede behanding

Heel goed geholpen

Ik ben ten eerste heel goed geholpen door de assistente, en met geduld. De tandarts heeft mij heel goed beantwoord op mijn vragen. De uitleg is duidelijk voor mij .

Prima geholpen

Goede uitleg wat er ging gebeuren en werd ook tijd voor genomen. Ook uitleg na afloop over bevindingen.

Goed geholpen

Zeer goed geholpen ,zeer goed gerustgesteld bij de behandeling van een ontstoken tand waarbij de zenuw bloot lag en eruit moest , goede uitleg bij elke stap die ze deed , echt een aanrader als je zoals ik bang bent van tandartsen

Geldklopperij

Een clip van mijn klik gebit was gebroken. Een afspraak voor herstel gemaakt. Gekeken werd naar het gebit en klik systeem en even wat geprul met een pennetje. Conclusie hier moet een tandtechnieker naar kijken. Ja, maar daar heb ik toch om gevraagd. Antw. Het is ons beleid als tandarts daar eerst na te kijken. Tja voor deze onze bijna 30 euro moeten betalen.

Persoonlijk, geruststellend en grondig en vakkundig.

Mondhygiëniste is vakbekwaam, vriendelijk en gaat grondig te werk.

snel en goed geholpen. Lief personeel

Fijne behandeling.

Deskundig.

Supersnel

Was binnen 10 minuten al weer buiten, en ook zijn mijn tanden schoongemaakt

Vriendelijke mensen

Wordt altijd mooi op tijd en kundig geholpen.

Correcte behandeling

In de wachtruimte zou een nieuwe grote zitbank niet misstaan. De huidige bank vertoont slijtage plekken op de zittingen.

Een vriendelijke tandarts die goed uitlegt wat hij ziet

De dames bij de balie waren bij binnenkomst niet vriendelijk, alsof ik op dat moment te veel was. Nadat ik geholpen was waren ze wel Vriendelijk De tandarts was vriendelijk, legde goed uit.

tevreden

Vriendelijke en kundige mensen.

Super goed

Heel professioneel en zorgvuldig

Ik moet wennen aan deze nieuwe kroon Andere vorm en mischien ander materiaal En het is iets gevoeliger dan de andere kronen

Mijn ervaring is prima.

Was te laat en werd toch nog geholpen

Tandarts legde alles goed uit en wat erg rustig in mijn mond . Super prettig

Gelijk een vertrouwd gevoel

Het was onze eerste keer bij Blinq, dit vanwege de overstap na verhuizing. Ik zag er best tegenop, maar had na binnenkomst bij de tandarts gelijk een goed gevoel, vooral omdat ze niet gelijk met allerlei behandelvoorstellen kwam en alleen dat wat nodig was uitvoerde. De tandarts en assistente waren erg vriendelijk, zodat ik me op mijn gemak voelde. Alles bij elkaar een prettige ervaring.

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.