Marielle is een heel rustige en voorzichtige mondhygiëniste

Zie bovenstaand

Wel heel duur voor 5 min beugel schoonmaken

uitstekend

uitstekend

Fijne tandarts!

Fijne praktijk! Met name voor mijn jongste dochter. Zij is ontzettend angstig voor de tandarts, met name voor tandsteen verwijderen. De dame die haar daar geholpen heeft, deed het fantastisch! Dank daarvoor.

goed behandeld

alleen loopt de tijd van afspraak altijd uit

Altijd goede ontvangst en prima behandeling.

Goed en prettig geholpen.

Ik ben goed en prettig geholpen door Marleen Reijnders. Ze legt op een vriendelijke manier alles goed uit en verricht op vaardige wijze haar werk. Is soms moeilijk te verstaan achter haar mondkapje.

Mooie locatie met hoede service

Vriendelijk geholpen .kunnen niks voor ons betekenen of t kost heel veel geld

Wij hebben een vriendelijke tandarts maar ze kan helaas niets voor ons doen of we moeten een vermogen investeren.

Goed en snel geholpen.

Dit was het kortste bezoekje ooit geloof ik. Bij binnenkomst vrijwel gelijk aan de beurt en snel geholpen.

Ok

Behandeling is ok

Fijne tandarts en leuke praktijk

Fijne ervaring in deze praktijk

Een goede ervaring

Een goede en fijne ervaring.

Vriendelijk en professioneel

Hoeven nooit lang te wachten, bekijken en behandelen (indien nodig) gebit met zorg, vriendelijke mensen en ook leuk met zoontje van 2,5.

Zeer tevreden op de afgesproken tijd aan de beurt ,goede uitleg

Heel vriendelijk

Hele vriendelijke tandarts met veel begrip van de patiënt.

Goede tandarts.

Betrouwbaar, accuraat, precies, zer aangenaam in de communicatie

Betrouwbaar, accuraat, zeer vriendelijk en prettig in de communicatie

Goede en adequate behandeling

Fijne behandeling

Duidelijke uitleg Vriendelijke mensen Voldeden aan de afspraak Met goed gevoel de praktijk verlaten

Scherpe rand

Binnenkant kies is na reparatie erg scherp, zijkant tong gaat ervan kapot. Ik wil dit graag op laten lossen, heb hier al over gemaild maar nog niets gehoord.

Vriendelijke en geduldige tandarts

Vriendelijke mensen

Ik werd, door de mondhygieniste, die Maria verving, prima en deskundig geholpen. Zij was hel vriendelijk en correct en heeft ook een en ander over het onderhoud van mijn tanden en kiezen besproken. Wat mij betreft mag ze blijven.

Heel goed

Heel goed

Was top.

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.