Snel geholpen

Binnen een week reparatie van een kies. Alleen de lange wachttijd aan de telefoon is een min punt

Prettig

Jammer dat het zo onpersoonlijk wordt met de aanmeldpaal.

Aardige en vakbekwame mensen

Op je gemak gesteld. Duidelijk wat er gebeurt en snel

Goede tandarts

Heel zorgvuldig met de half jaarlijkse controle

niet iedere keer

Nu ga je mij toch niet vertellen dat ik iedere na een tandarts bezoek een beoordeling mag gaan invullen.

Optijd aan de beurt niet lang hoeven te wachten

Prettig behandeld en goede uitleg

Mooi op tijd geholpen, goede uitleg wat betreft de behandeling

Heel goed geholpen.

De eigen tandarts nam de tijd om mij verder te behandelen hoewel ze eigen spreekuur had.

uitstekend

De ruimte die met de volgende ruimte waar wij dat op moment werden behandeld, is open alleen, een muur die aan de bovenkant open is, dat is een behoorlijke grote ruimte tot het plafond!. Terwijl ik zat te wachten had een client pijn van de behandeling die zij kreeg en ik hoorde haar pijn geluid, kreunen !. Dit is een zeer akelige ervaring. Ik ben de vrouw v.d. Heer de Koning .Hij heeft door zijn vervelende doofheid dit niet gehoord maar mij viel dat als heel akelig op. Zelf in de ziekenhuis gewerkt jaren. dit deugd niet. dit moet veranderen voor iedereen pers. vinden dit ook heel vervelend.

heel goed

zie boven

Mijn ervaring was goed

Vriendelijk personeel, goed te woord gestaan, en een goed gesprek.

Prima geholpen.

Rustig en vriendelijk en samen overleggen over een behandeling.

Vriendelijkheid en duidelijkheid

Wordt altijd door iedereen netjes te woord gestaan. Afspraken zijn altijd goed in overleg in te plannen. Afspraaktijd loopt bijna nooit uit. Tandarts en assistente heb ik alle vertrouwen in en zijn altijd duidelijk. Alle medewerkers zijn altijd vriendelijk.

Lieve mensen

Miła atmosfera i profesjonalizm.

Prima praktijk

Wat kan je verwachten van een tandartsenpraktijk? Voor de meeste mensen is naar de tandarts gaan geen favoriete bezigheid. Deze praktijk is overzichtelijk en onze tandarts neemt goed de tijd, ook voor de kinderen. Dat vind ik het allerbelangrijkste.

Stipt, betaalgemak.

Afspraak half 4, hoefde niet te wachten. Nota betalen gaat zo makkelijk via iDEAL, binnen 10 seconden gedaan.

Heel goede tandarts

Ze controle heel goed

Heel goed

gerustellend en fijn

vriendelijk personeel en fijne omgeving

Prima geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Prima gedaan. Alleen ligt mijn ondergebit nog los omdat het onderdeel op mijn implantaat niet vervangen is waar ik toch om gevraagd had. Jammer maar ik kijk het even aan en zie wel hoe het gaat met eten. Maar het tandtrekken is prima gedaan.

Erg patiëntvriendelijk

Ze was met reinigen bezig en vroeg regelmatig of het nog goed ging

Een fijne inval mondhygiëniste

Ik had een mondhygiëniste die inviel ivm ziekte. Deze dame was heel duidelijk, rustig en bekwaam. Ze deed alles goed uitleggen en ik heb geen 1 keer hoeven kokhalzen. Ik moet al kokhalzen bij het raggen thuis van mijn kiezen. Dus heel erg bedankt voor deze fijne behandeling.

Was top goede mondhygiëniste

Was vriendelijke mondhygiëniste legde alles goed uit en weer top gedaan

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.