zo doorgaan!

goed hoor netjes

goed was netjes

Heel goed, zeer tevreden

Heel goed, zeer tevreden

Heel vriendelijk en vakbekwaam ben ik geholpen.

De mondhygieniste heeft me fijn geholpen , Jammer dat de mevrouw aan de balie wat kortaf was bij het maken van een nieuwe afspraak.

Leuke tandarts en assistente

Fijn

Ik had eerder een gaatje opgemerkt en tijdens mijn bezoek met reinigen had ik dit ook doorgegeven. Dankzij de preventie assistente die mijn reiniging deed, werd ik gehoord en liet ze een tandarts checken naar het gaatje. Eindresultaat, het was gelukkig een verkleuring en het andere gaatje dat de preventie assistente vond, was een gaatje. Heel fijn dat dit dan ook binnenkort kan worden gevuld.

Goede, snelle en duidelijke behandeling

Ik had 2 gaatjes er stond 3 kwartier voor en het was in een half uurtje gepiept. Ze waren duidelijk en vriendelijk. Ze vertelden wat er gebeurde, praatte samen wat, dat leidde af. En complimenteerde me dat ik het zonder verdoving deed.

Vakkundig

Snel geholpen

Tandarts is nooit leuk

Momenteel gaat het redelijk. Ik mis het juiste kontakt met tandarts .

Kort

Ik kwam binnen en meteen werd de tandarts geroepen. De tandarts keek een paar minuten in stilte in mijn mond totdat de tandartsassistente vroeg of hij wat informatie kon geven. Hij zei er zijn geen gaatjes en daarna zei hij dat ik een afspraak moest maken bij de mondhygienist. Ik heb daar nog nooit naartoe gehoeven en elke keer werd er bij mijn halfjaarlijkse afspraak wat tandsteen weggehaald. Dat is nu niet gebeurd en de reden voor de tandhygienist is een licht teruggetrokken tandvlees. Ik vind het dus niet zo netjes dat er geen tandsteen is weggehaald door de tandartsassistente of de tandarts zelf en daarnaast was er geen communicatie tijdens het kijken en kan ik een dubbele afspraak betalen volgende keer

Goed vriendelijk en snel

Maandagmorgen gebeld met de mededeling dat de vulling uit mijn voortand was gevallen en zat om 12 uur in de stoel bij de tandarts. Vriendelijk geholpen en een luisterend oor voor ander probleem van vorig jaar gelojk foto gemaakt en overleg met de tandarts die vorig jaar april een kies had verwijderd.

lieve aardige medewerkers altijd prima werk

ik ben bij mondhygieniste geweest altijd super behandeld

Snelle afwikkeling

10 minuten controle

Ik heb langer gewacht dan gezeten, na 2 jaar eindelijk een keer bij de tandarts geweest en dan nog moeten betalen. Het zal allemaal wel kloppen, maar vind het wel grappig.

Alles ging vlot en prima

niet zo goed

Pas nu hoorde ik dat al 2 jaar geleden paradontites had, als dat toen verteld was, had er eerder wat aangedaan kunnen worden.

Heel vriendelijk en professioneel

xx

Correct behandeld

Zie hieronder.

Netjes en correct behandeld.

Gehaast te werk

Alles moest snel gebeuren, waardoor de controle waar ik ook voor kwam niet uitgevoerd werd. De tandarts heeft alleen mijn gaatje in de kies gevuld en klaar. De assistente verdere afgewerkt en beetje tandsteen verwijderd

Heel goed

Ik ben heel goed ontvangen en in 3 minuten werd ik geroepen voor foto voor mij tanden. En daarna mocht ik meteen naar de Tandarts toe. Hij was zeer te vrede over mij tanden ik mag nu over een half jaar weer terug komen.

Ok

Het is ok, maar niet te vergelijken met Concordialaan.

Op de afgesproken tijd geholpen!

De tandarts én de assistente nemen de tijd om na te gaan waar ik last van heb en ook behandelt snel én adequaat!

Erg plezierig

Geweldige mondhygiëniste. Ze is erg vriendelijk en neemt de tijd. Ik heb nog wel een kleine tip. Ik moest iets langer wachten en dan is het wel leuk even iets te lezen. Misschien wat leuke tijdschriften in de wachtruimte?

Heel goede en zorgvuldige behandeling met duidelijk advies

De Mondhygieniste Kirsten heeft mij behandeld

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.