Goede benadering en behandeling

Goede benadering en behandeling

Heel goed

Heel goed zijn heel aardig

Goede en snelle info en behandeling

Erg prettig

Als heel prettig,werd snel geholpen en de desbetreffende mondhygiëniste was heel kundig.ze nam de tijd en stelde me erg op me gemak en legde alles goed uit. Beste die ik tot nu toe heb gehad

Ik kwam voor de mondhygieniste Maria, maar die was om gezondheidsredenen niet aanwezig. Haar vervangster ,ik weet helaas geen naam, was net zo openhartig, vakkundig en serieus aan het werk. Gaf duidelijke en nuttige tips en werkte zeer secuur. Mijn complimenten en respect voor het harde werken.

Zeer snelle afspraak in noodgeval.

Had tandpijn, kon gelijk de zelfde dag komen en werd verholpen.

Op tijd, vriendelijk en goed.

Goed en vakkundig geholpen, alles is wel heel commercieel.

Super goede behandelingen en adviezen

Zeer vakkundige behandelingen, vriendelijk en met de juiste preventieve adviezen. Zeer tevreden.

Nauwkeurig, gedegen

Ik ben vriendelijk ontvangen.

De tandarts was heel rustig en hoewel ik hyper nerveus was, viel het achteraf mee.

Goed geholpen

Prima ervaringen en dat al decennia lang.

Niet volgens de afspraak

Ik kwam om mijn voortanden gelijk te laten maken. Vervolgens wil men mij eerst een röntgenfoto laten maken. Is de tandarts die mij behandelen zou met vakantie, en wordt ik onverrichter zaken naar de receptie gestuurd om het een nieuwe afspraak voor te maken waarbij vervolgens ook twee vullingen vervangen moeten worden. En dat ik maar een afspraak moet maken met de mondhygiëniste. Men was vriendelijk. Ik heb hier het gevoel aan over gehouden dat net als bij andere grote ketens een verdien model vooropstaat. Over het algemeen heb ik een goed gevoel bij mijn vertrouwde tandarts.

Zeer efficiënt en professioneel

Kreeg een telefoontje of ik een week eerder kon komen omdat iemand had moeten afzeggen. Dat kon ik, Goed voorbeeld vaneen efficiënt werkende organisatie. Ook erg efficiënt is de elektronische aanmelding. En de mondhygiëniste deed vakbekwaam haar werk.

Netjes, goed, vakkundig

goed en snel

goed en snel

Subliem!

Au, tandpijn! Gebeld met BlinQ en kreeg direct een afspraak met een tandarts uit de groepspraktijk, nog diezelfde dag. Voor eerste hulp. Twee dagen later een vervolgafspraak. De uiteindelijke ingreep, een wortelkanaalbehandeling, verliep na een paar verdovende prikken verder pijnloos. 's Avonds al geen pijnstillers meer nodig, de tandpijn was weg! Tandarts Ridaa Eskeif, subliem gedaan!

Verbaasd

Snap niet waarom ik altijd door 2 mensen gezien wordt tijdens een controle en dan nog met gevoel buiten sta dat er geen eer aan te behalen is voor hun

Goed, deskundig geholpen.

Afspraak maken; duurde enkele weken voor ik terecht kon. Behandeling en benadering waren verder oké.

Gewoon goed Kwam binnen in de wachtkamer en werd gelijk geholpen

Snel en goed

Er was een groot stuk kies afgebroken en er moet in de toekomst weliswaar een kroon op maar deze heeft zij toch weer helemaal weten te repareren Dus prima ervaring

Slecht

Heb last van zeurende kiespijn en daardoor naar andere locatie gestuurd. Word een zalfje geplaatst en krijgt tandpasta mee. Niks opgelost nig steeds flink last!

Tevreden

Gewoon tevreden!

Snel en goed

Heel goed en snel aan de beurt

Vriendelijk en ontspannen zweer

Je wordt altijd op je gemak gesteld

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.