Je wordt prettig geholpen, vriendelijk
Super lieve tandarts geeft alles perfect aan
snel gemaakte afspraak bij een vakman
deskundig en rustige persoon maar vooral vak bekwaam
Behandelend tandarts zeer kundig, jammer dat hij weg gaat. Hoop dat er een even adequate opvolger komt
Ondanks mijn angst hebben de tandarts en de assistente me weer vriendelijk en met veel geduld geholpen. Ook bij het maken van een telefonische afspraak ben ik heel vriendelijk geholpen.
Vriendelijke en snel geholpen door iedereen die er was op de afspraak dag.
Zeer vriendelijke en rust gevende mensen. Fijne behandeling en niet gevoelige behandeling. Accuraat met de afspraken.
Mijn brug was er spontaan af gegaan en na één telefoontje kon ik nog dezelfde dag langskomen om hem terug te laten plaatsen
efficiënt en vriendelijk geholpen.
Goede ervaring.rustig geholpen
Uitgebreide eerste behandeling gehad om tandsteen te verwijderen. Had geen idee wat mij precies te wachten stond maar vanaf het eerste moment wordt je op je gemak gesteld, rustige uitleg, je mag zelf beslissingen nemen. De behandeling zelf heel rustig, geen gehaast. Een perfecte mondhygieniste voor mensen die angst hebben voor de tandarts.
Kindvriendelijke mensen die het vak goed verstaan
Vakkundig en zeer vriendelijk.
Zoals gebruikelijk zijn de medewerkers vriendelijk en en ik werd deze keer ook direct na binnenkomst al geholpen.
De tandarts was heel aardig en de assistent ook.Heel behulpzaam en netjes mijn tand gevuld.dank daar voor.Ik weet niet meer welke tandarts mij geholpen heeft..Ik ben in de beiaard geweest.groetjes.
Vriendelijke ontvangst niet lang gewacht . Tandarts informeerde naar evt klachten . Mond zag er goed en gezond uit . Geen caviteiten elke 3 mnd naar de kliniek voor parodontologie voor mondhygiëniste behandeling . Over 6 mnd volgende controle. .
Geen
snel geholpen en zelfde dag nog plaats. telefonisch zeer prettig overleg.
Ik was voor een 2e opinion naar Breda gekomen en hier ontdekte de tandarts dat er 4 ontstekingen in mijn bovenkaak zaten, die mijn vorige tandarts niet had opgemerkt. Ook mijn hoektanden stonden los. Advies: complete bovenprothese. Inmiddels uitgevoerd, bijna zonder (na)pijn en vanmiddag wondcontrole. Ben tot nu toe super-tevreden. Huib .Hoogmoed, Rotterdam
controle en uitleg is naar tevredenheid gedaan
Ik heb een verstandskies laten trekken. De behandeling was prettig in de omgang en pijnloos. De enige reden om geen 5 sterren te geven is dat de wond in mijn kaak vervolgens ontstak. Die ontsteking heeft de tandarts dan wel weer uitstekend aangepakt. Kan de tandarts niet kiezen hier beneden maar dit was Robert Cepo.
Korte wachttijd, snel geholpen , goede uitleg
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.