Afspraak loopt nauwelijks uit. Vriendelijk leg uit wat ze gaan doen. Neem de tijd voor zowel tandarts als de assistente.

Prima, geen bijzonderheden.

Zie boven

Zeer positief

Snel. Goed en efficiënt

Uitstekende ervaring met deze tandartsgroep

Duidelijke informatie over het plannen van je afspraak. Fijn dat je een reminder krijgt dat er een afspraak gemaakt kan worden. Goede medische zorg en nazorg.

Ik ben prima geholpen met een tussendoorafspraak ivm een vrijkomende botsplinter na kiesverwijderin

Snelle controle

Binnen 5 minuten de gebitstoestand bekeken.Geen foto's gemaakt.Het is knap als je door het tandvlees de wortels kan bekijken.Jammer dat door tijdsdruk de kwaliteit van de praktijk achteruitgaat

vakkundig geholpen

Klantvriendelijk

Fijne tandarts

Fijne tandarts. Ik kwam voor controle. Mijn gebit werd heel nauwkeurig nagekeken. Er zijn ook foto’s gemaakt. Erg tevreden.

Tandarts van Reij een super aardige tandarts

Erg aardig en professioneel

Goed behandeld en vriendelijk personeel

Goede praktijk en goede tandartsen

zeer tevreden

ben snel en netjes ontvangen,Goede uitleg,Zeer tevreden,

er werd naar me geluisterd

het was een zeer jonge tandarts maar hij luisterde naar mijn verhaal en alles werd netjes genoteerd.

geweldig

vriendelijk, duidelijk en professioneel

Snel geholpen, lieve assistent

Prima geholpen

Heel goed

Gewoon heel hartelijk ontvangen en met de grootste zorg en aandacht geholpen!

Eigenlijk heb ik aan het bovenstaande niets toe te voegen: ik ben prima geholpen en vriendelijk ontvangen, zoals door de tandarts als door de assistente. Ook duidelijk gezegd wat er ging gebeuren en toen er plots een andere vulling uitviel, werd dat keurig gezegd, alsook het overleg en de behandeling die er daarna meteen op volgden waren prima. Ik hoefde niet terug te komen voor die derde behandeling.

Rustig en is duidelijk

Voel me daar op mijn gemak, duidelijke uitleg en rustig. Nemen de tijd.

alles naar tevredenheid

word correct geholpen

Prima geholpen

Zowel tandarts als mondhygiëniste gaven duidelijk aan wat men constateerde en ging doen.

Professioneel mijn spalkje niet scherp gemaakt

Mijn spalkje was scherp en de tandarts heeft het snel en professioneel bijgewerkt. Nu erg positief want ik heb geen last meer

Duidelijk, effectief, behulpzaam.

Duidelijk, effectief, behulpzaam.

goeie tandarts

Alle respect voor de behandeling van de mondhygiëniste

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.