Fijne tandarts

Alles gaat in overleg.

Ik ben erg bang voor de tandarts maar de tandtandassistente en tandarts stelde mij op mijn gemak en legde alles goed uit.

Niet erg om hier naar de tandarts te gaan

Fijn

Snelle behandeling door kundige vakmensen. Enige minpunt: ook als er nog tijd over is tijdens een consult, wordt er gezegd dat er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden voor (bijvoorbeeld) tandsteen verwijderen. Dat is niet altijd noodzakelijk gezien de tijd. En het spaart mij veel geld om meteen de behandeling af te maken.

Vulling afgebroken en na week wachten is de vulling snel en pijnloos vervangen.

Om een afspraak te maken moet je wel geduld hebben. Verder goede ervaring met de behandeling!

Professioneel , vriendelijk

Mondhygiëniste fantastisch, keurig en professioneel !

Geweldige tandarts

Ik kom al jaren bij deze tandarts. Nu voor een controle. Weer heel rustig en nauwkeurig.

voor vervolgafspraak meer dan 2 maanden moeten wachten.

voor vervolgafspraak meer dan 2 maanden moeten

Vriendelijke assistente en tandarts.

Wel verbaast het me nog steeds dat er zonder aankondiging röntgenfoto’s foto’s genomen moeten worden omdat dit weer “ twee jaar geleden is “ !!!

Gewoon prima.

Vriendelijke ontvangst en prima behandeling.

Fijne ervaring

Heel vriendelijk en duidelijk!

Een te luidruchtige praktijkkamer

Het lawaai in de behandelkamer vind ik erg storend

Geduldig en behulpzaam

MS zorgt dat ik moeilijk op de stoel komt. De mondhygiëniste bleef heel rustig en boid aan om te helpen toen ze zag dat het niet (goed) lukte.

Fijne tandarts, aardig personeel

Samen met de kinderen ga ik iedere 6 maanden naar de tandarts. We worden altijd goed ontvangen en de controles zijn uitgebreid (er wordt goed gekeken). De tandarts gaat op een hele fijne en leuke manier met de kinderen om waardoor ze met plezier komen.

Goed ontvangen op de voor mij nieuwe locatie van blinq door de baliemedewerkers en fijne behandeling door de tandarts.

Secuur gereinigd gebit

Serieuze en kundige behandeling

Goede vak mensen.

Altijd vriendelijk dat is iedereen die daar werkt.

Prima behandeling.

Goede ervaring

Snel professioneel geholpen na goede uitleg

Gerustgesteld door goede uitleg van de uit te voeren behandeling en vakkundige uitvoering

Rustig de tijd in een ontspannen setting

Zowel mijn man, onze dochter als ikzelf fijn geholpen door zowel de tandarts robert cepo als assistente. Ook voor onze dochter werd er speels met de controle bij de tandarts omgegaan en werd ze betrokken in dit alles. Een hele persoonlijke, releaxte en kindvriendelijke benadering.

Prettige praktijk

Vriendelijk mensen, prettig te woord gestaan, duidelijke uitleg over de te volgen behandelwijze

Alles was goed

Mevrouw Reijnders is een prettige tandarts

Blijheid

Goed geholpen

Vriendelijk team.

Je wordt prettig geholpen, vriendelijk

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.