Prima, vriendelijk, deskundig

Voor een nieuwe bovenprothese en plaatje beneden. Alles prima verlopen. Vriendelijke deskundige benadering.

Zoals verwacht en vertrouwd

Al jaren klant van n hoop dat ook te blijven.

Fijne tandarts

Fijne tandarts, die je een goed gevoel en veilig geeft in de stoel.

Prima behandeld

Fijne tandarts; rustig en beleefd geholpen! Neemt de tijd!

Ja het was goede tandarts maar die gaat vertrekken.

Mijn tandarts is vertrokken

Supper

Prettige behandeling

Goed en vriendelijk

Zie boven

Blij!

Heel rustig en kundig geholpen! Nergens last van gehad!

Weer tevreden naar huis.

Goed advies ,en goed behandeld.

Deskundig, goede service en kwalitatief goede tandzorg.

Uitstekende tandzorg. Geen wachttijden, aansluitende tandzorgverlening en advies.

goede snelle behandeling

Goede snelle behandeling, alles goed verzorgd en hygiëne uitstekend.

zeer snel een consult

goede snelle behandeling

Kristen is de beste mondhygiënist!

Positief

Ik ben goed en deskundig geholpen.

Vakkundig en vriendelijke mondhygiëniste

Ik werd vriendelijk en vakkundig behandeld, tevens kreeg ik duidelijke uitleg over het verbeteren van het poetsen van de tanden

Mijn vragen werden vriendelijk en goed beantwoord

Zowel bij de tandarts als de mondhygiëniste.

Hele fijne mondhygiëniste

De mondhygiëniste ging heel rustig en vriendelijk te werk. Ze legde uit wat ze precies ging doen. Ze vroeg regelmatig of alles goed ging en of ik pijn had of niet.

tand schoonmaken

nieuw mondhygiene heeft mij geholpen, heet Chalm?? dat was goed behandelen.

Word goed geholpen

Snel gegaan, prima voor de kinderen

Op tijd aan de beurt, strak gepland.

Afspraak was perfect

Snel en vriendelijk geholpen

Fijne tandarts, lange wachttijden

Helaas meer dan 30 minuten later pas aan de beurt. Tandarts is wel heel prettig en vriendelijk

Fijne tandarts

Marleen, fijne tandarts, die alles goed uitlegt

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.