Vriendelijke mensen

Redelijk.

Wc nog steeds niet echt schoon ,ook vreemd tandenpoetsen niet mogelijk omdat bij de wasbak geen water uit de kraan kwam ?

Snel en Goed

Dit keer dooromstandiheden 10 minuten te laat. Hun best gedaan en dus toch geholpen.

Goede behandeling gehad van mondhygieniste Kristel. Duidelijke uitleg en fijne benadering door haar. Ben zeer tevreden.

Prima, tandarts stelt mij gerust. en verteld wat er gaat gebeuren.

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk en in voor een gesprekje

Prima geholpen!

Ik ben prima geholpen door de klantvriendelijke tandarts en assistente!

Vriendelijk staat op de 1e plaats

De eerste keer op consult geweest en werden keurig en vriendelijk ontvangen. De tandarts had tijd voor een praatje. Een goede eerste indruk.

Alles zeer goed uitgelegd alleen de kosten zijn wat aan de hoge kant

Door de hersenbloeding van mijn man is onze toekomst wat onzeker geworden we moeten dus even goed opletten met onze financiën

Prettige ontvangst in een mooie up to date praktijk

Heel plezierig, deskundige en vakkundige tandarts!

Ik ervaar mijn tandarts bezoek als positief.

Geweldige mondhygieniste

De mondhygieniste Kirsten verstaat haar vak als geen ander. Bij haar hoef je dus echt niet zenuwachtig te zijn.

Ontzettend veel informatie die ik niet helemaal goed kan teruglezen

Enerverend

Professioneel en vriendelijk

Prettige sfeer, aardige baliemedewerkers en professionele en snelle behandeling. Voor zover ik nu kan inschatten is het pijnlijk en voorspoedig verlopen.

prettig geholpen

vlot geholpen met een spoed vraag.

Keurig volgens planning uitgevoerd

Halfjaarlijkse controle en aansluitend tandsteen verwijderen zijn beide keurig uitgevoerd

Goede eerste indruk

Ik ben voor het eerst bij Blinq geweest. De eerste indruk is goed. Fijne tandarts en mondhygiëniste.

Super tandarts

Fijne locatie en denken mee om afspraken in te plannen

Goed en kundig

Vriendelijk, ze nemen ook de tijd voor je en indien iets gedaan moet worden krijg je goede uitleg

Snelle inspectie, geen persoonlijke aandacht

Afspraak op tijd, controle zeer snel uitgevoerd zonder persoonlijk contact. Puur zakelijke benadering.

Hier word je als klant zeer goed benaderd

Na een negatieve ervaring werd mijn kritiek zeer goed opgepakt. Zowel bij de tandarts als bij de mondhygiëniste werd ik goed en vriendelijk behandeld. Ik kreeg uitleg bij elke stap en er werd gecheckt of ik pijn had en of ik het vol kon houden. Dank!

zeer tevreden

De tandarts heeft goed mijn kies heel goed behandelen en dit is niet de eerste keer, zeer tevreden van de resultaten

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.