Netjes en goed behandeld door mondhygieniste.

Kom al jaren bij deze tandartspraktijk en na wat personeelswisselingen vind ik dat ze er weer op vooruit gegaan zijn en dat je goed behandeld wordt en dingen goed nagevraagd worden en er rustig met je omgegaan wordt, netjes dus.

Is gewoon heel goed

Wordt heel netjes en vriendelijk ontvangen, leggen duidelijk uit wat ze gaan doen.

goed en duidelijk geholpen

goed en duidelijk geholpen

Goede en fijne behandeling....vriendelijke mensen en professionele uitleg en behandeld

Altijd goed behandeld

Erg goed en professioneel geholpen

Wordt altijd snel en correct geholpen. Wel vaak door een andere tandarts.

Goed.

Goed.

Blij en goed

Fijne en deskundige tandartspraktijk.

Fijne en deskundige tandartspraktijk.

Erg vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig

Sympathiek.

Igoede ontvangst

prima geholpen

bij mondhygiëniste zeer goed geholpen.

Mooie gezellige praktijk

Mooie gezellige praktijk… vriendelijk en professioneel personeel… alles netjes op tijd !

Prima.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Wordt goed geluisterd naar mijn klachten

Redelijk

Ik was bang om een ontsteking te krijgen

Prima vakkundig geholpen.

Een snel en keurige controle.

Goed geholpen

Ben tevreden

Zorgvuldig en vriendelijk

Snel en goede service

Ik ben snel en goed geholpen niks op aan te merken aan de tandarts/assistent. Vooraf ben ik alleen telefonisch snauwend geholpen (ik weet niet door wie)

goed gedaan

Zeer vriendelijk en kundige

Kirsten was zeer vriendelijk, vertelde wat ze ging doen en deed alles zeer kundig.

Veel te vroeg op geplande afspraak, werd toch geholpen op , dus moest niet wachten

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.