Kundig en efficient

Aardige mensen. Ontspannen bezoek.

Het was weer prima

Ik had een afspraak en werd goed geholpen door mijn Tandarts Ridaa legt alles goed uit en ook na de behandeling

Fantastisch

Zonder verdoving kronen geplaatst en de tandarts is er zeer voorzichtig mee omgegaan

Keurig

Het was een aangenaam bezoek, klein tipje.. ik ben van een andere generatie, maar als ik een nieuw persoon ontmoet stel ik mezelf voor. Ik heb geen idee door wie ik geholpen ben… hahaha

Fijn behandeld

Vriendelijk stipt op tijd netjes behandeld

Veel te lang moeten wachten

Had een afspraak om 10.00 uur voor 'n operatie (implantaat) en werd uiteindelijk om 10.25 uur pas binnen geroepen. Al die tijd niets of niemand gezien.

Heb bij Marielle even in de stoel gezeten,ze had geen opmerkingen over mijn 75 jarige gebit,wel veel langs de mondhygieniste was haar advies,dir alles op tijd en in een vriendelijke sfeer,ga zo door. Weet niet de Achternaam van de tandarts???

Goed en professioneel gereinigd

Vriendelijke tandarts die goed haar vak verstaat en de tijd neemt. Helaas haar naam vergeten.

Wat n fijne tandart

Heel accuraat en zegt bij iedere handeling, wat zij gaat doen. En voor n angsthaas als ik, is dat wel heel fijn.

Professioneel, maar op de afspraak bevestiging staat niet de naam van de behandelaar. Telefonisch kreeg ik door dat wij bij Rida waren maar die nam kom ik verder in de enquete niet tegen.

Uitsluitend

Altijd alles klopt van A tot Z. Afspraak plannen, korte wachttijd, tandarts die professioneel en menselijk is en als de assistente.

Deskundig en empatisch tandarts Marleen.

Zie boven. Ook nog opmerking: zeer slechte accoustiek en erg gehorig.

zorgvuldige behandeling

klantvriendelijk

erg betrokken bij mij en vriendelijk

prima geholpen en op tijd.

vriendelijk en correct

Heel prettig en snel geholpen

Super fijn dat de aanslag ook direct verwijderd kon worden.

Goede service bij de tandarts

Daar werd ik goed geholpen. En de communicatie verliep vlot.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Fijne tandarts

Ik geef geen vijf sterren, omdat mijn ervaring van de afgelopen jaren is, dat ik nog nooit op de afgesproken tijd werd binnen geroepen. In de loop van de dag kan ik me dat voorstellen, maar niet ‘s ochtends vroeg. Een paar minuutjes later is niet erg, maar 10-15 minuten lijkt erop dat er te veel patiënten in een uur worden gepland… De behandeling zelf, het uitboren van oude vullingen en opnieuw vullen, verliep vlot en pijnloos. Zelfs zonder verdoving!

gastvrij en duidelijk

heel geduldige uitleg, duidelijk en geruststellend

vriendelijk en prettig

Ze zijn aardig en geven goede uitleg

Ze zijn altijd aardig en geven goede uitleg.

Leveren goed werk af gaan door tot het schoon is

Gerustellend goed

Fijne rustige tandarts.

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.