Prima ontvangst en behandeling gekregen.

De behandelruimte met de 'open' tussenwanden begrijp ik uit efficiency - overwegingen, maar creëert ook geluidsoverlast en onrust. Wellicht kan het geluid gedempt worden?

Heel fijn,kort maar krachtig

Vreselijk

Nooit eerder de mondhygiënist als zo pijnlijk ervaren. En nu een week later nog steeds last van heel gevoelige tanden door het polijsten en pijn aan een wond achterin mijn mond sinds de "behandeling".

Momenteel niet goed

Heb onlangs een wortelkanaal behandeling gehad en sindsdien niet pijn vrij ik vind dat dit onder garantie valt maar zij zeggen opnieuw behandelen kost mij 1000 euro of laten trekken. Ben het daar niet mee eens.

klantvriendelijk

klantvriendelijk,geen wachttijd

Fijne praktijk

Al een aantal jaren bezoek ik deze praktijk, ondanks dat er veel tandarts wisseling is een prettige praktijk en je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Kortom een tevreden client.

deskundig en goed advies

prettig

Ben al jaren tevreden

Ben al jaren tevreden

Snel en vriendelijke mensen

Controle en tandsteen verwijderen in een bezoek is prima. Ontsteking gevonden in tandwortel is o.k. maar de behandeling ruim 2 maanden later lijkt me te lang zeker voor een Ontsteking.

professionele en vriendelijke medewerkers

professionele en vriendelijke medewerkers

Tandarts is top

Mijn man en ik gaan altijd samen naar binnen mocht nu niet.weet niet waarom. Vindt het niet fijn dat er iedere keren andere assistent is. En is al een paar keer voor gekomen dat ze een mail zouden sturen voor de volgende afspraak en komt dan niet en moet je weer terug bellen nu ook weer. Maar de tandarts is top.

Vriendelijk, professioneel en altijd goede zorg!

Top tandartspraktijk, ik word hier altijd uitstekend geholpen.

Hele goede mondhygiëniste

Zorgvuldig

Duidelijk

Duidelijke uitleg over de staat van de tanden en kiezen.

Gewoon goed.

Vriendelijk en prettige behandeling, en genoeg aandacht.

goede zorg en duidelijke uitleg

Vriendelijke en snelle behandeling

Fijne behandeling. Het is gewoon goed geregeld waardoor alles goed door loopt. Bereikbaarheid en receptie is slecht. Afspraak inplannen duurt erg lang voordat men ziet waar er plek is.. beetje raar. Bellen voor een afspraak naar het zogenaamde noodnummer schiet niet op. Uur in de wacht gestaan en nog niemand aan de lijn. Lekker als je kiespijn hebt. Ik kon niet gelijk afspraak maken voor behandeling terwijl ik dat wel wist dat het moest gaan gebeuren. Hierdoor nu nogmaals 3 maanden met last.

Super aardige kundige tandarts .

Ben geweldig geholpen, ook door de dames aan de balie.

Goed.

Goed.

erg snel geholpen.

Ik dacht een afgebroken tand te hebben, maar het bleek een losgelaten vulling. Nog dezelfde dag afspraak en gerepareerd. Een 10 verdiend.

Kundige en vriendelijke tandarts

Ik ben tevreden over mijn bezoek aan BlinQ. Mijn tandarts is vriendelijk, kundig en legt goed uit wat hij doet. Als je dan toch naar de tandarts moet en geholpen wordt, dan graag op deze manier.

Heel zorgzaam en vriendelijk behandelt

Professioneel op alle fronten.

Kundig, dienstverlenend. Zowel receptie,mondhygiëniste als de tandarts

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.