Administratiekantoor met grote betrokkenheid met haar klanten

Prettig kantoor met prima bereikbaarheid. Vaste aanspreekpunten zodat je niet alles meerdere malen hoeft uit te leggen. Vragen als urgente zaken worden snel opgepakt! Een administratiekantoor met grote betrokkenheid met haar klanten.

Goed, betrokken en tijdig.

Kantoor dat altijd klaarstaat voor de klanten. Vriendelijk hen te woord staan en zeer kundig zijn. Fijn en goed kantoor.

kundig advies en accuratie boekhouding

Klein boekhoud en administratiekantoor voor persoonlijke touch maar zeer deskundig en eerlijk in advies

Discreet punctueel en vakkundig

Altijd deskundig en goed advies

Al 18 jaar dik tevreden ! Al die tijd mijn administratie vakkundig en goed verzorgd .

Door Van Houdt kan ik ondernemen

Mark van Houdt en zijn team zorgen ervoor dat ik niet hoef om te kijken naar mijn financiële administratie. Daardoor houd ik tijd over om datgene bij mijn klanten te doen waar ik goed in ben. Bedankt Mark & team.

goede response op vragen, geen gedoe, flexibel, meedenken

prettige samenwerking

Johan Coollaan 19 a