Alleen parkeren is een probleempje
prettige ervaring bij de tandarts en assistente. heldere uitleg van de gebitsproblemen en een snelle afspraak met de volgende behandelaar
Fijne ervaringen bij MondZorg. Goede uitleg behandeling. Zorgvuldig in afspraken.
wordt altijd netjes geholpen ook aan de telefoon
Fijne praktijk met deskundige medewerkers
Altijd uitstekend geholpen door zowel tandarts als de mondhygiëniste
Had een voortand geplombeerd, ging na enkele weken los,ging naar Verhagen om te repareren ,ik wilde hem gratis gerepareerd hebben,maar Verhagen zij dat het om een tand ging die ernaast zat.Dat was niet de waarheid,een andere tandarts,en nog een paar getuigen zijden dat het dezelfde vulling was.Ik ben niet vanplan nogmaals te betalen.Gerantie zit er nog op volgens die andere tandarts.
maar de factuur die jullie mij stuur
Top tandarts die ik heb en eerlijk en goed advies altijd , kunnen nog veel van leren van deze man
Prima ontvangst. vlot geholpen.
Prima geholpen, goede uitleg van tandarts v Rijn. Enige nadeel wat ik ervaar is dat er weer een andere tandarts komt !
Bekende tandarts en dat voelt goed . Ik was samen met mijn man en we maakten na afloop van de controle meteen weer een afspraak voor volgend jaar. Nu kreeg mijn man alleen een afspraakmailtje waar in onze beide namen stonden. Ik vind dit niet fijn, ik wil mijn afspraken graag zelf binnen krijgen.
Ondanks de mail 2 dagen tevoren stond mijn afspraak niet meer in jullie agenda. De mijnheer voor me had hetzelfde. De mondhygiëniste (mw. Telman) was er die dag ook niet. Dus daar ging iets mis. Met een half uur extra wachttijd kon ik gelukkig bij een ander terecht, waarvoor dank. Daarom nog 2 sterren kunnen geven, in plaats van 1.
Al jarenlang een goede behandeling
ALtijd goed
vriendelijk en goed geholpen met duidelijke uitleg.
Goed behandeld
De schoonmaakbehandeling vond ik vrij heftig. Ik heb 2 dagen last gehad van een pijnlijke mond en daarvoor paracetamoloeten slikken.
snel en effiecent zoals wij gewoon waren tot de volgende afspraak
Ben zorgvuldig geholpen.
Ik ben zeer goed geholpen door de tandarts en haar assistent + mondhygiëniste. De redenen voor de afname van mijn gebitsgezondheid werden helder uitgelegd. Ook het plan om de gebitsgezondheid en verzorging weer op peil te krijgen werd duidelijk uitgelegd.
Voel me gezien.
Mijn eerste afspraak vond ik goed en duidelijk en de tandarts kon mij alle mogelijkheden goed uitleggen.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen