Heb je een goede tandarts, gaat die weer weg en komt er weer een ander. De zoveelste al.
Prima...wordt altijd goed geholpen Heb wel de laatste keer gehoord bij de balie..? Geen afspraak meer na 16.00? ( op verzoek) Ik werk in de zorg en kan niet zomaar vrij krijgen..aanvragen lukt helaas niet altijd Ons rooster is bv nu in december ook niet bekend Graag zou ik fijn vinden dat hier wel rekening mee wordt gehouden
Zeer prettig ervaren zowel de tandarts als de mondhygiënist
Ik heb het contact met tandarts van Rijn als zeer prettig ervaren. Kundig, een heldere communicatie en een aardig en plezierig mens. Jammer dat hij weggaat, een verlies Voorde praktijk.
Behandeling was naar wens. Wel 15 min. later dan de afspraak. Was niet op de hoogte dat mijn tandarts ( dhr. Prakken) gestopt was . Had verwacht dat ik daar bericht van zou krijgen. Per slot ben ik 15 jaar zijn patient geweest.
Eerste keer onder de naam Puur , Ervaring hier is altijd goed en prettig Mvg Joseph
De controle ging weer vlot en goed.
Keurig op tijd. Persoonlijk praatje. Controle Overleg over vervolg
Tevreden
Zeer vriendelijk personeel
Nooit te lang wachten.
goed maar massaal
Er wordt goed geluisterd en er wordt rekening gehouden met angst etc.
Ik ben heel blij met mijn tandarts de heer Coral en assistente.
Ben zeer tevreden met alles en iedereen die in de praktijk werkt.
Kan in nood redelijk snel terecht. Kan m.i. nog beter.
Ik heb mijn beoordeling verleden week al weergegeven.
Personeel is vriendelijk.
Hij heeft alle tijd en vraagd of er problemen zijn. En vraagd ook eerst of hij een foto mag nemen. Verteld ook als hij iets doet. Wat ik heel fijn vind omdat ik geen held ben bij de tandarts.
Goed en deskundig.
Vriendelijk en deskundig