een hele rustige en vriendelijke dame die.me heeft geholpen.
Vriendelijke mevrouw, goede uitleg wat ze gaat doen en prima advies
Prima .
Positief
prettige benadering en zorgvuldige behandeling
snel geholpen
Door expertise en gemotiveerde specialisten geholpen te worden, dat wil iedereen!
Rustig en goed
mijn ervaring met de dokter was helemaal niet goed de dokter maakte me teleurgesteld
Plezierige ervaring met zowel tandarts als mondhygieniste. Speciaal compliment voor de tandarts;aandacht ,tijd en uitleg. Deze tandarts geeft mij vertrouwen en dat is heel prettig. Bij beide aandacht voor mijn beperkte houding.
Door een losse vulling heb ik gebeld voor een afspraak, ik ben prettig te woord gestaan en kon de volgende dag al komen. Ik ben geholpen door twee correcte en vriendelijke dames en kon snel weer vertrekken met een nieuwe vulling. Ben zeer tevreden met deze tandarts praktijk.
Was redelijk en ben nog een beetje bang voor de tandarts. Kon er nu op mijn 50e eigenlijk niet meer onderuit. Ben hier gekomen duidelijke uitleg en super aardig. Dit is en blijft mijn tandarts
Behandelaar en assistent maken beide een kalme indruk en zijn prettig in contact met zowel volwassenen als kinderen. Men neemt de tijd en sluit aan.
Juist en correct behandeld
De ervaring was zeer goed.
Zeer goede ervaring. Vriendelijk , correct en duidelijk.
Nvt
was alleen jammer niet eigen tandarts maar gelijkt nota onder de neus gedrukt
Vriendelijke en professionele ontvangst en begeleiding, ook van de assistent. Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Ik wist dat ik een stuk van een kies was afgebroken. Moest toch voor halfjaarlijkse controle, en dacht dat op dat moment de kies kon worden herstelt. Maar er was geen tijd en ik moest een nieuwe afspraak maken. Leuk om drie keer een declaratie bij mijn zorgverzekering neer te leggen en ook drie keer kosten voor mijn kies...kiezen te krijgen. Eerst al een mondhygianiste, nu dubbele afspraken maken...
Ik ga nu met veel plezier naar de tandarts, en dat is in het verleden wel héél anders geweest.
Duidelijke uitleg, goed overleg. Fijn :)
Tijdig een herinneringsmail, ontvangst bij receptie, boeking, enz...vriendelijk en goed. Tandarts afspraak was op tijd en de behandeling efficient, met prima uitleg. Kortom een zeer prettige ervaring in een eveneens prettige omgeving.
gewoon goed zoals verwacht/altijd
Boermarkeweg 44 D