Best wel goed.

Word met zorg behandeld.dus goed te spreken.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee

Een goede ervaring

Ik ben best wel bang voor de tandarts ik had een stukje van mijn kies af die ze hebben gerepareerd. De tandarts had veel geduld en respect voor mij ze vertelde precies wat er ging gebeuren. Ik heb het super goed ervaren.

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja

Een goede ervaring

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Vriendelijke personeel en ik was snel aan de beurt

Ik vind ze goed

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Ik zie er nooit tegenop om te gaan.

In al die jaren ( ik kom al bijna 40 jaar bij dhr. Patka) nog nooit ontevreden of met pijn naar huis gegaan.

minder dan anders

Wegens corona moest ik mijn afspraak in Oktober afzeggen. Telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt, maar dit kon niet bij mijn eigen mondhygiëniste. Tijdens het meten (pocketsonde) werd er verteld door een collega dat ze uitliep qua tijd. Na het meten werden mijn tanden en kiezen in minder dan tien minuten schoongemaakt normaal duurt dit 20 a 25 min. Ten eerste vind ik het storend dat er mensen zo in en uit kunnen lopen in een behandelkamer en ten tweede is het voor mijn gezondheid dat er onvoldoende tijd aan wordt besteed wat ik wel nodig heb aan mijn gebit.

Gericht en doelmatig te werk

Goede aanpak, nemen de tijd en klantvriendelijkheid

Gericht en doelmatig te werk

Goede aanpak, nemen de tijd en klantvriendelijkheid

Onvriendelijk

Vaak moet ik zelf lang wachten nu was ik zelf iets later wat kan gebeuren werd ik afgezeikt

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.

prettig, klantvriendelijk

Nieuwe tandarts, daar moet je altijd eerst een vertrouwensband mee opbouwen. Over deskundigheid kan ik geen oordeel geven. Eerste indruk positief. Geen harde handen en pijnlijke mondhoeken na afloop.

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.

prettig, klantvriendelijk

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Foute afspraak voor gaatje vullen

Dit is niet de tandarts zijn schuld maar het werdt mij verteld dat dit bij een callcenter fout ging, nu heeft de tandarts dus 2 minuten in mijn mond gekeken terwijl de tandarts wist waar het gaatje zat, de afspraak die was gepland was dus te kort om een gaatje te vullen dus ik werd naar de balie gestuurd om een nieuwe afspraak te maken. Maar kreeg vervolgens wel de rekening toe gestuurd, een rekening voor 2 minuten kijken in de mond. Ik zou een rekening moeten sturen voor mijn tijd, want die is dus ook gewoon vergaan voor niks.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Keurig en correct geholpen zeer vriendelijk en gerustgestellend

Keurig en correct geholpen zeer vriendelijk en gerustgestellend

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

De eerste keer dat ik belde zat ik 35 minuten aan de telefoon te wachten. En toen heb ik de telefoon uitgezet. En later terug gebeld. Ze had mij door geschakeld. En het bleek dus dat die assistent pauze had. Maar ze hebben het goed opgelost en ik kon de zelfde middag nog terecht. En ben goed geholpen.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goed, ik miste in de wachtkamer alleen iets voor de kinderen

Goed, met een gebrek aan mogelijkheden voor de kinderen als ze moeten wachten

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.

Vriendelijk en professionele medewerkers

Bereikbaarheid is prima. Ontvangst is professioneel maar wel vriendelijk en informeel

Gewoon goed

Helemaal dikke prima